Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Inkomdeur in een appartement plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inkomdeur in een appartement plaatsen:

Plaatsen inkomdeur appartement

Nieuwe inkomdeur plaatsen in appartement. Met nodige beveiliging en geluidsdempend.

Brandwerende geluidsdempende deur plaatsen

Vervangen van een bestaande inkomdeur in een appartement 1ste verdiep door een brandvertragende en geluiddempende veiligheidsdeur. Vooral de geluiddemping is een belangrijke factor.

Vervangen inkomdeur van appartement

Wegnemen van oude deur en omkadering en vervangen door nieuwe brandwerende deur. Betreft de inkomdeur van ons appartement. Moet blijkbaar uit hout zijn (info syndicus)

Nieuwe inkomdeur plaatsen voor appartement

Graag zou ik willen weten of jullie deuren kunnen maken en plaatsen voor een appartement. Kunststof of aluminium. De deur moet ongeveer hetzelfde zijn als op de foto gezien alle deuren ongeveer hetzelfde moeten zijn in het gebouw. (de binnenkant van de appartement mag de deur een ander kleur hebben) Ik zou ook graag willen dat het een stevige deur is die eventueel geluidsisolerend is gezien er redelijk wat lawaai uit de gang komt. En ik vraag mij af of dit ook mogelijk is in de huidige omkadering of moet er een nieuwe worden gemaakt? Deze omkadering is van ijzer. Indien dit moet vervangen worden moet dit ook dezelfde kleur en vorm hebben als de andere appartement frame.

Plaatsing brandwerende inkomdeur appartement

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker voor de verwijdering van een kapotte veiligheidsdeur en de plaatsing van een nieuw brandwerende inkomdeur voor een appartement. Dit mag een multiplex kader zijn en standaard brandwerende schildersdeur. Afmetingen deurblad 201.5 x 83 cm

Brandwerende inkomdeur voor appartement plaatsen

Een brandwerende inkomdeur voor een appartement. Ik denk dat het 2 meter op 1 meter moet zijn ongeveer. Afsluiting minstens op drie punten van veiligheid en een slot met gecodeerde sleutel daar het voor verhuur.

Binnendeur appartement op maat maken

Binnendeur op maat maken. Vb deur appartement (inkomdeur) veiliger, beter kwaliteit en slot. Houten binnendeur. Appartement.

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een brandwerende, geluidsdempende deur met veiligheidsslot (driepuntssluiting). Het gaat om een deur met standaard afmetingen.