Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen:

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Ik verhuis naar een huis met een trap tussen twee muren. Ik zou graag een trapleuning willen laten plaatsen zodat de kleinkinderen veilig naar boven en beneden kunnen.

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Graag willen we een leuning voorzien op een bestaande houten trap. Het gaat om een rechte steektrap. De trap heeft nog geen leuning en bevindt zich in het midden van de living (zonder aangrenzende muren). We willen een slanke leuning die de ruimte niet bruut in 2 verdeelt. De leuning moet ook kindvriendelijk zijn. Op de eerste verdieping loopt de leuning nog een aantal meter door langsheen de gang en vide van de trap.

Twee houten plaatsen

2 trappen van 90cm breed. 1 gesloten rechte steektrap (16 treden) met trapleuning, beide gemaakt in rubberwood. Trapleuning te bevestigen met inox bevestigingshaken op stenen muur. 2e trap is een open dubbele kwartdraaitrap (16 treden) met 2 evenwijdige meelopende planken, dit alles gemaakt in rubberwood. Beide trappen zouden geplaatst en afgewerkt moeten worden in een grijze olie. Gelieve beide trappen ook af te dekken na plaatsing.

Trapleuning plaatsen

Trapleuning buiten plaatsen.Greep met muurbevestiging. Combinatie hout & Inox / RVS Plaatsen van een trapleuning aan de voordeur. Graag een RVS met houten handgreep. De trap is ongeveer 3 m 70 lang met een ronde kromming .

Trapleuning op maat plaatsen

Graag wil ik een greep met muurbevestiging plaatsen voor mijn trap het liefst in RVS of Inox

Trapbekleding plaatsen en leuning vervangen

Houten geschilderde trap met houten leuning bekleden met laminaat of iets dergelijks en indien mogelijk. Trapleuning vervangen door een metalen of inox leuning

Trapleuning plaatsen

Waar moet de borstwering geplaatst worden? : binnen In welke uitvoering heb je interesse? : modern / tijdloos In welke materialen heb je interesse? : inox / RVS Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? : greep met muurbevestiging. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : heb 2 ronde trappen van hardhout leuningen en spijlen wil ik vervangen voor RVS en traptrede renoveren

Trapleuning plaatsen

Graag zouden we een nieuwe trapleuning laten plaatsen. De huidige leuning is in metaal / aluminium / inox en heeft grote openingen. We willen in de plaats hiervan een mooie (maar eenvoudige) houten trapleuning, passend in herenhuis-stijl van van het huis, met spijlen op een veilige afstand voor de kinderen. Er zijn 2 verdiepen (met telkens een tussenverdiep), wat neerkomt op 6 'stukken' trap (met andere lengte & hellingsgraad).