Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Installatie metalen tuinhuis Pent Roof" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Installatie metalen tuinhuis Pent Roof:

Installatie metalen tuinhuis Pent Roof

Graag willen wij ons tuinhuis Pent Roof laten plaatsen. Er is reeds een ondergrond voorzien (chape). Pent Roof 250cm x 110cm

Chambranten herstellen

Door de installatie van een nieuwe keuken moeten de chambranten van een deur vervangen worden. Verder zijn er 2 deuren die knellen (een houten naar de garage toe en een metalen in de veranda. Het vervangen van de chambranten heeft voorrang.

De gezondheidstoestand van één van onze ...

De gezondheidstoestand van één van onze huurders vraagt om de installatie van een bijkomende leuning. Liefst zouden we die zo snel mogelijk laten aanleggen en zo gelijkend mogelijk op de reeds bestaande trapleuning. Er staat nu een metalen balustrade waarvan de feitelijke leuning of handgreep is overtrokken met rubber of plastiek. De nieuwe leuning moet dus wel enkel in de muur bevestigd worden zonder metalen onderstel naar de treden.