Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe kaders plaatsen voor 4 deuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe kaders plaatsen voor 4 deuren:

Nieuwe kaders plaatsen voor 4 deuren

Graag had ik mijn bestaande volhouden deuren behouden. Indien het kan in naadloos kader opnieuw te plaatsen en als dit niet kan met zichtbare scharnieren. Dit gaat over een start van 4 deuren en gefaseerd per verdieping dit aan te pakken.

Binnendeuren en maatkasten plaatsen

Wij willen in ons appartement volgende werk op zeer korte termijn uitvoeren 5 volle binnendeuren 1 met glazen panelen binnendeur Alle kaders vervangen plus 1 kader van een dubbele deur waar geen deur meer in moet 1 vestiaire kast 3 burelen en 3 kleerkasten (kinderkamers) 2 kleerkasten voor volwassene 1 kastje in sanitaire ruimte

Deur tuinhuis en kader van 2 tuinpoortjes maken

Graag prijs voor volgende in oud en/of nieuw steigerhout: Nieuw deurtje en 2 kaders van de poortjes plaatsen: 1 x deur van een tuinhuis met omkadering 1 x kader voor tuinpoort volgens tekening 1 in bijlage 1 x kader voor tuinpoort volgens tekening 2 in bijlage zie ook foto's

Plaatsing 4 binnendeuren met kaders

Ik zoek een klusjesman om 4 binnendeuren te plaatsen, sloten te regelen, scharnieren af te hangen en ook de kaders te plaatsen. Binnendeuren en kaders kan ik zelf aankopen, u dient enkel de plaatsing uit te voeren en daarvoor het nodige gereedschap ook mee te brengen. Plaatsing in appartement op gelijkvloers te 1400 Nijvel, Waals Brabant. Nederlandstalige klant, maar u mag me ook in het Frans contacteren... Uitvoering werken in Januari 2015.

Renovatie schrijnwerkerij afwerken

Plaatsen van 5 binnendeuren , reparatie binnendeuren, installatie 3 trappen voor mezzanines (+/- 5 treden); relingen mezanines; 2 tellerkasten; 3 vaste ramen; kaders voor schuifdeuren; 2 veluxen. Deuren en trappen zijn reeds ter plaatse. Adresgegevens bij afspraak.

Plaatsen van 5 nieuwe binnendeuren en deurkaders

We hebben een timmerman nodig die 5 nieuwe binnendeuren en bijhorende kaders kan plaatsen in een appartement te Brakel.

Plaatsing binnendeuren

Kunt u mij prijsindicatie geven voor het plaatsen van 9 binnendeuren, incl. omkasting. (Maatwerk, sommige kaders dienen bijgezaagd te worden) Plaatst u enkel deuren die bij u worden aangekocht, of ook reeds aanwezige deuren?

Plaatsen van deuren

plaatsen van 4 volledige binnendeuren,plus kaders