Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Kasten maken (TV dressing bureau)? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Kasten maken (TV dressing bureau).

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Kasten maken (TV dressing bureau):

Aanrecht en kasten op maat maken

Wij willen graag onze wasplaats laten inrichten in ons nieuwbouwhuis. We spreken hiervoor graag af met vakmannen ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft een wandinrichting van 2 m 60 breed.

Mezzanine en kasten op maat maken

Ik wil graag een mezzanine (in hout) met eventueel kasten onder laten maken in een nieuw kleuterlokaal. In het kleuterlokaal zijn twee lange ramen aanwezig en één deur. De mezzanine moet voldoen aan constructieve normen omdat dit voor kleuters bedoelt is. Een bezoek aan het kleuterlokaal zou natuurlijk handig zijn. Materialen laat ik graag door jullie leveren en opbouwen.

Kasten op maat maken

Ik wil enkele kasten op maat. Een hoge kast en een hoekkast in de hal. In beide slaapkamers een hangkast en deuren voor een voorraad ruimte.

Maatwerk kasten en bureaublad

Ingemaakte kasten op maat laten maken. Bureaublad op maat laten maken.

Kasten op maat maken

Voor de afwerking van mijn nu reeds grotendeels gerenoveerde woning ben ik op zoek naar een schrijnwerker voor onder andere het maken van een omkasting rond elektriciteitskast, omkasting rond gasteller, opbergkasten op maat, kledingkast op maat, afwerken stuk gyproc wand rond een velux raam, en nog kleine werkjes.

Kasten voor rolluiken maken

Voor onze rolluiken dienen de kasten van deze rolluiken gemaakt te worden. Ook zouden we voor onze ramen een profiel willen maken om het raam beter te weren tegen koude. Het betreft een 12 tal ramen.

Tv wandmeubel op maat maken

Wij hebben een wand waar een gashaard in verwerkt zit en langs beide zijden van die wand een open plaats om een kast te zetten. Dus hadden wij gedacht om twee lage wandmeubels te laten maken doordat de tv er op komt te staan. En daarboven zouden We twee zwevende planken hangen voor decoratie. De ene ruimte Is 140 cm breed en de ander 120 cm breed. Voor de hoogte van de kasten hadden wij gedacht aan 55 cm en diepte 50 cm. Met 1 legplank in en eventueel schuifdeuren. We zouden dat in gewoon wit hout willen. Dat moet niet van het duurste zijn maar wel degelijk en proper als je begrijpt wat ik bedoel. Kan u mij een richtprijs geven om deze kasten te laten maken en plaatsen?

Maken van op maat gemaakte kasten

De open keuken in mijn huurappartement heeft maar weinig kastruimte, daarom zou ik graag een extra keukenkast op de grond willen met een afgewerkte achterkant naar de living gericht.