Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Kelderluik plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kelderluik plaatsen:

Beloopbaar kelderluik maken

Boven het keldergat zouden wij graag een stevig, beloopbaar en vooral isolerend luik plaatsen. Qua materiaal zouden we graag hout hebben. Het gat heeft een afmeting van ongeveer 1,5m op 0,85m. We wensen dat het luik open gaat naar de kant van trap.

Kelderluik plaatsen

wij hebben een kelderluik van 1,80m bij 0,80 m dat loodzwaar is om te openenen. Wij zouden dit graag vervangen door een lichter exemplaar.

Houten trap plaatsen en beloopbaar kelderluik maken

Wij hadden graag een nieuwe houten, rechte trap laten plaatsen. Nieuwe trap moet open zijn aan de zijkant. Hiernaast moet men ook een houten, beloopbaar luik boven onze vaste keldertrap laten maken.

Houten keldertrap + afwerking

Maken en plaatsen van een eenvoudige maar robuuste eiken keldertrap, terugplaatsen van bestaand kelderluik, nieuwe propere omlijsting/afkasting van de opening naar de kelder + afschermen hoek onderaan de bestaande trap op gelijkvloers met een wand (& deurtje, zodat daar een kleine bergruimte ontstaat), afwerking volledige onderkant van de trap op gelijkvloers met houten plankjes.