Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Keldertrap te vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keldertrap te vervangen:

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

In het kader van vochtbestrijdingswerken in mijn kelder ga ik mijn keldertrap vervangen door een nieuwe. Ik zoek dus een vakman die de oude kan afbreken en hem vervangen door een nieuwe. Idealiter zouden ook de kelderdeur met bijhorende kozijnen moeten worden vervangen.

Keldertrap te vervangen

Wij willen een nieuwe eenvoudige rechte keldertrap laten plaatsen open, in hout of metaal Basis +/-1,60 m Breedte +/- 0,56 m Lengte +/- 2,58 m De trap moet mogelijk geplaatst worden voor week 42./ 2019

Nieuwe rechte keldertrap plaatsen

Graag had ik men huidige losse keldertrap vervangen met een iets steviger model. Het materiaal is te bespreken, het gaat zowiezo om een rechte trap.

Betontrap storten

Vernieuwen en vervangen van bestaande houten keldertrap. Hoogte ruimte 2 m, breedte opening +- 63 cm.

Keldertrap vervangen

Onze oude houten keldertrap vervangen. Rechte trap geen bocht

Herstellen keldertrap

De vierde laatste trede van de keldertrap heeft het begeven. Een bewoner van het gebouw is door deze trede gezakt tijdens het afdalen naar de kelder. Graag zouden we deze trede willen vervangen. De trede moet op maat gemaakt worden en correct gemonteerd worden in het bestaande frame.

Trap kelder in metaal plaatsen

De keldertrap dient vervangen te worden door een metalen trap. De huidige trap is in eik en heeft zijn dienst bewezen. De kelder wordt amper gebruikt, metals gevolg dat de trap hoofdzakelijk functioneel dient te zijn en stevig. Het mag een standaard of industriële versie zijn. De trap is van het type kwartdraai naar rechts.

Houten keldertrap vervangen

Mijn treden van de keldertrap zijn helemaal stuk en er zou een andere trap in moeten komen. De trap nu bestaat uit 11 treden. L: 2m75 H:2m10 B:60cm. De trap vervangen mag in hout, metaal, of beton.