Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Keldertrap vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keldertrap vervangen:

Keldertrap vervangen

Oude houten keldertrap met 11 treden vervangen. Graag ook hout.

Kapotte kelder trap vervangen

Houten keldertrap van 8 treden vervangen. Is doorgezakt.

Keldertrap vervangen

Houten keldertrap is los gekomen en naar beneden gestort. We hebben dus een enkelvoudige, nieuwe keldertrap nodig. Rechtdoor. +/ 8 treden, van het gelijkvloers naar de kelder.

Keldertrap vervangen

Ik wil snel een oude keldertrap laten vervangen. Moet stevig en veilig zijn maar verder simpel. Van gelijkvloers naar kelder in herenhuis. Is dringend.

Keldertrap vervangen

Houten keldertrap met kwartdraai vervangen. Ongeveer 11 treden.

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

In het kader van vochtbestrijdingswerken in mijn kelder ga ik mijn keldertrap vervangen door een nieuwe. Ik zoek dus een vakman die de oude kan afbreken en hem vervangen door een nieuwe. Idealiter zouden ook de kelderdeur met bijhorende kozijnen moeten worden vervangen.

Keldertrap te vervangen

Wij willen een nieuwe eenvoudige rechte keldertrap laten plaatsen open, in hout of metaal Basis +/-1,60 m Breedte +/- 0,56 m Lengte +/- 2,58 m De trap moet mogelijk geplaatst worden voor week 42./ 2019

Nieuwe rechte keldertrap plaatsen

Graag had ik men huidige losse keldertrap vervangen met een iets steviger model. Het materiaal is te bespreken, het gaat zowiezo om een rechte trap.