Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Keldertrap vervangen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Keldertrap vervangen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Keldertrap vervangen:

Draaitrap vervangen

Bestaande draaitrap is aan vervanging toe. Graag plaatsbezoek om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken. Aangezien het om een keldertrap gaat is prijs belangrijker dan afwerkingsniveau. Materiaalkeuze in functie van prijs: hout, beton, metaal.

Keldertrap te vervangen

Vervangen van houten trap naar kelder. Moet simpel zonder draaiing doch stevig zijn.

Keldertrap vervangen

Huidige keldertrap met 10 treden moet vervangen worden. We zijn op zoek naar een timmerman die zelf een trap kan bouwen of een klusjesman die een steektrap kan komen plaatsen.

Keldertrap vervangen

Er dient een nieuwe houten trap aangekocht te worden en geinstalleerd naar de kelder. Preferentieel een std aangekochte trap.

Vervangen trap

Eenvoudige open keldertrap (nu 10 treden en ongeveer 65cm breed) en oude trap wegnemen. Graag kostenraming

Keldertrap vervangen

Keldertrap moet vervangen worden door stevige houten trap: 11 treden en 62 cm breed, zonder leuning.

Nieuwe keldertrap plaatsen

We hebben een keldertrap waarvan 1 trede kapot is. Aangezien de trap nogal oud is, denk ik dat we die best helemaal laten vervangen. Kunnen we daarvoor (of voor het herstel van de trap) een offerte krijgen?

Vervangen keldertrap

Ik wil de kelder watervrij laten maken en nadien nieuwe keldertrap laten plaatsen. Van de huidige houten trap zijn de onderste 3 treden helemaal rot en doorgetrapt. Ik zou graag prijs vragen voor een inox en houten trap (om het prijsverschil te kennen). De huidige trap staat telt 12 treden (de bovenste die aan de dorpel aansluit inbegrepen) en staat tussen 2 muren. Adresgegevens bij afspraak.