Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Kozijnen en dubbel raam plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kozijnen en dubbel raam plaatsen:

Kozijnen en dubbel raam plaatsen

12 groter ramen plaatsen/ verbreden met dubbel glas plus nieuwe kozijnen. De kozijnen graag in PVC of aluminium en in het grijs indien mogelijk .

Enkel glas vervangen door dubbel glas in bestaande ramen

Enkel glas vervangen door hr++ glas in 3 bestaande kunststof kozijnen die ongeveer 35j zijn en in goede staat. De ramen bevinden zich op de benedenverdieping aan de straatkant. Grootte +- 1,53x0,84m.

Kozijnen harmonicadeur aluminium plaatsen

Graag 2 harmonicadeuren tussen keuken en veranda plaatsen. De eerste is ongeveer 3 m x 2 m en de andere ongeveer 2 m x 2 m. Afwerking in hout en dubbel glas.

Vervangen ramen en kozijnen in gehele huis

Voor een renovatie project zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een 25 tal ramen/serre deuren en kozijnen met enkel glas kan vervangen door ofwel houten of aluminium kozijnen en dubbel glas. Geen PVC.

Plaatsen van pvc kozijnen

Twee identieke kozijnen, 1. 10m H x 1. 25m B (buitenwerks). Dubbel raam waarvan 50% draai/kiep en 50% vast. Een maal links openslaand en een maal rechts openslaand. Buitenzijde in RAL7016 renovatieprofiel, binnenzijde in RAL9010 vlak.

vernieuwen ramen/kozijnen enkel glas ...

vernieuwen ramen/kozijnen enkel glas naar dubbel glas afm.253 cm x 158 cm 186 cm x 160 cm merbau 1 ste klas.

Vervangen van houten kozijnen en ...

Vervangen van houten kozijnen en beglazing naar dubbel beglazing Extra info: - Verdieping 11, groot gebouw, geen schuiframen - Breedte gevel 11 meter - 4 kamers, waarvan 2 kamer deuren hebben naar het balkon

Op de eerste verdieping hebben we twee ...

Op de eerste verdieping hebben we twee slaapkamers, een badkamer en een bureau met in totaal 5 ramen met een totale oppervlakte van ongeveer 10m2. Het is enkel glas met in de voorste kamers (slaapkamer en badkamer) een houten kader (3 keer 60cmx190cm met een boog) en in de achterste kamers (bureau en slaapkamer) een aluminium kader (230cmx120cm en 160cmx120cm). We willen de ramen graag vervangen door ofwel dubbel glas ofwel hoogrendementsglas, afhankelijk van kosten, de premies en de terugverdientijd. Zowel de kozijnen als de vensters willen we vervangen. Bedankt om ons hierbij te willen helpen. Joris en Lieve