Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe kozijnen en dubbele beglazing plaatsen in een caravan" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe kozijnen en dubbele beglazing plaatsen in een caravan:

Nieuwe kozijnen en dubbele beglazing plaatsen in een caravan

Ramen en deuren vervangen in caravan. Dubbele beglazing plaatsen, nieuwe kozijnen voorzien en deuren alles in witte plastiek.

PVC raam vervangen of herstellen

Groot raam in keuken (scharnieren) is gebroken door de rukwinden. Heel het kozijn hangt nog vast met één scharnier. We hebben dus een schrijnwerker nodig die het raam kan herstellen / vervangen. Kozijnen in PVC. Dubbele beglazing met aluminium afwerking.

Oude dubbele deure uit herenhuis restaureren

Ik heb een oude dubbele deur uit een herenhuis gekocht, om deze in mijn appartement te laten plaatsen. Maar ik had ze graag door iemand laten restaureren (afschuren en opnieuw schilderen) en ook laten aanpassen, omdat ik er glas in lood wil laten inzetten en daarvoor zijn er te veel onderdelingen. Ook zouden er kozijnen bij moeten gemaakt worden.

Dubbele beglazing plaatsen

Op een dakappartement enkel glas vervangen naar dubbelglas tegen de zon. 1. 00X2. 00 1. 20X2. 00 2. 00X2. 25 3. 00X2. 00 1. 50X2. 00. Houten kozijnen.

Plaatsen van poortvormige houten voordeur

Grote voordeur poortvormig, dubbele deur met houten kozijnen

Dubbelglas plaatsen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van de ramen. In enkele ramen waar er al dubbele beglazing is zit er vocht tussen. Dubbele beglazing RR ++ Houten kozijnen.

Kozijnen taatsdeuren in aluminium plaatsen

Kozijnen taatsdeuren in aluminium met slank profiel (met glas). Als tussenwand in de hall, 1m70 breed - 3m70 hoog. Dubbele deur (met slot) die opengaat, bovenste gedeelte in glas.

Binnendeur plus kozijn plaatsen

Tussen slaapkamer en badkamer is een doorgang van 134cm breed x 228cm hoog. Graag hier een kozijn plus deurstel (dubbele deur) in plaatsen. Daarnaast nog een klusje om een dorpel op te hogen zodat ze aansluit op het parket. Mocht u ook ramen en kozijnen doen, nog een klus voor twee ramen plus kozijnen in de kelder.