Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Leveren en plaatsen van een nieuw tuinhuis met een overkapping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leveren en plaatsen van een nieuw tuinhuis met een overkapping:

Brandwerende voordeur in appartement leveren en plaatsen

Brandwerende voordeur plaatsen in een studio op het 8ste verdiep. Het zijn de afmetingen van een standaarddeur.

Leveren en plaatsen van een nieuw tuinhuis met een overkapping

Tuinhuis maken en plaatsen. Oud tuinhuis van 5.2m x 3m afbreken en verwijderen. Fundering eventueel bijwerken. Tuinhuis graag max. 3.4m breed met een deur in en max. 2.2m diep. Overkapping van max. 3.4m breed en 2.2m diep met 1 wand erin. Het nieuwe tuinhuis met overkapping zou dus in totaal max. 3.4m x 4.5m mogen zijn.

Trapbekleding massief hout plaatsen

Trap van 15 treden met tussenplateau van 1.95m x 0.9m na 7 treden bekleden. Treden zijn 0.88m breed. Betontrap is nu 18.4cm hoog en 20cm lang per trede. Gewenste treden 88cm x 25cm met opkant 88cm x 15cm en zijafwerking. Alles tussen muren links en rechts. Leuning op muur 2 x 2.5m ongeveer. 8 Binnendeuren 83 x 201 met ventilatieroosters leveren en plaatsen.

Maken trapgat naar zolder en plaatsen van trap

Het betreft een rechte trap gaande van het eerste verdiep naar de zolder. De werken omvatten: maken van een nieuwe trapopening (raveelconstructie) in de bestaande houten zoldervloer. leveren en plaatsen van een houten trap aansluiting van de nieuwe trapleuning op bestaande trapleuning. plaatsing van een draagconstructie tbv toekomstige houten vloer thv de bestaande zolderopening Ter informatie, doch na te meten: Breedte van de trap is 0,84 m. Horizontale lengte trap 2,82 m De overspannen hoogte 2,64 + 0,24 (zoldervloer) + 0,02 (afwerking) = 2,90m

Trap op maat maken

Leveren en plaatsen van trap op maat. Het trapgat is aanwezig en qua materiaal dacht ik aan River Wood.

Plaatsen binnendeuren

Leveren en plaatsen van binnendeuren in kunststof + afkasting, vijf stuks. Dit betreft standaardmaten en ik zou graag de deuren in een grijze tint hebben.

Leveren en plaatsen achterwand paneel keuken en toilet

Voor onze verdere inrichting van het interieur zijn wij nog op zoek naar een bekwame vakman die een achterwand voor de keuken zou kunnen plaatsen (afmetingen: 2967x 694 mm + uitsparing voorzien voor 2x dubbel stopcontact) en een achterwand in ons toilet (afmetingen: 1679x795 mm, één recht stuk zonder uitsparingen). Eerst hadden we gedacht aan een marmer of andere natuursteen maar die vallen heel duur. Daarom had ik de vraag of u alternatieven kunt aanbieden die de look hebben van een terrazzo of marmer? Zo ja, in welke materialen kunt u die realiseren? Zelf hadden we gedacht aan materialen als (HPL of FORMICA) of aan merken als: EGGER, PLEIDERER, UNILIN, ABET LAMINATI, DECOPAL, …

Brandwerende deuren plaatsen

Het leveren en plaatsen van 6 brandwerende binnen deuren, voor gemeenschappelijke ruimten.