Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Losstaande garage bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Losstaande garage bouwen:

Losstaande garage bouwen

Garage achteraan tuin (naast garage buren), gemetste garage, geïsoleerd van (+ -) 6m op 6m met garagepoort en raam en deuropening voor schuifdeur of dubbele deur (opening 2meter).Plat dak ,licht hellend,(geïsoleerd).Bodem gepolierde beton. Verlichting en elektriciteit doe ik zelf.

Bouwen van een garage met sandwichpanelen

In zou graag een garage zetten met plat dak in zwarte sandwichpanelen Hier moet een garagepoort en een zijdeur in komen. Afmetingen van losstaande garage moet 4 x 10 meter zijn.

Garage afbreken, dubbele blokhut plaatsen en beton vergroten

Ik wil graag de huidige losstaande garage laten afbreken en een nieuwe plaatsen. Men zal ook een nieuwe betonplaat bij moeten gieten en ik wil een dubbele garage van 6 x 6 meter. Er moet een dubbele blokhut garage in de plaats komen. 1 venster en deur linkerkant.

Garage afbreken en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de huidige losstaande garage laten afbreken en een nieuwe plaatsen. Men zal ook een nieuwe betonplaat moeten gieten die waterbestendig is. Het gaat om een garage van 4 x 7 meter. Er moet ook een zijdeur, enkele ramen en een garagepoort worden voorzien.

Losstaande garage bouwen

Wij zouden graag in onze woning een garage bouwen van 80 m². De toegang tot de tuin is 3M breed. De woning is halfopen en de toegang naar de tuin is naast het huis. De weg hiernaartoe is 3 m. Momenteel staat er een constructie in betonplaten. Deze moet afgebroken worden. De vloer moet 25 cm dik zijn. Er dienen ook 2 tegen pruttel gegraven te worden. Wij prefereren holle betonnen panelen maar is geen noodzaak Voorlopig plan en bezoek aan de locatie is mogelijk.

Bouwen garage

Bouwen van een losstaande garage. Afmetingen 7,5 m op 3 m. Uitgraven, funderen, opbouwen. Puntdak, sectionale poort, deur. Interesse in offertes.

Maken van deur, raam en garagepoort voor garage

Raam,deur en garagepoort voor losstaande garage. Afmetingen gemeten van façade tot façade. Raam: 1m80 x 83cm. Deur: 1m17 x 2m17. garagepoort: 4,83x 2m17 Deze in kleur quartis grijs met houtstructuur.

Bouwen losstaande garage

Wij zijn van plan een houten garage 3 x 8 te vervangen door een gemetste (gekleefde) van 4 x 10 en met zadeldak van 3. 5 m. Er ligt nu al een vloerplateau van 12 cm dik (vermoedelijk zonder bewapening). Er wordt ons aangeraden de binnenmuren te lijmen omdat die veel lichter zijn en op de plateau kunnen gemetst worden, en ook de gevelmuur zou dan op de plateau kunnen gemetst worden. Plateau zou uiteraard moeten verlengd worden van 4 x8 naar 4 x 10. Bedoeling is ook de kap door jullie te laten coördineren met als afwerking betonnen sneldekpannen.