Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Louvredeuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Louvredeuren:

Louvredeuren te maken

Ik zoek iemand die Louvredeuren kan maken in 1ste keus eik voor slaapkamerkast. Het zou gaan om 6 stuks afmetingen zijn; hoogte, 256 cm breedte,45 cm.

Kasten voor badkamer en bijkeuken.

In de bijkeuken een nieuw plafond maken met planken in wit. (14m²). Lambrisering rond de muur bijkeuken en isolatie 2 cm. Kast in mdf voor droogkast & wasmachine voorzien met louvredeuren. Een binnendeur in mdf gelakt tussen badkamer en bijkeuken. Ingemaakte vestiaire kast.

Inmaakkasten met louvredeuren

2 ingemaakte kasten met louvredeuren : vestiairekast en schoenenkast

Louvredeuren

Ik heb 4 ingebouwde kasten en ik zoek een schrijnwerker die hiervoor louvredeuren op maat kan maken

Speciale kast hal

We wensen een muurkast, of bekasting tegen de halmuur misschien beter, te laten maken in onze hal. Enerzijds om onze electriciteitsmeterkast en waterleidingsmeter in op te bergen(voorkant Louvredeuren vr verluchting), anderzijds aan rechterkant onze waterontharder in te plaatsen met daarboven stuk vestiaire en aan linkerkant dit te laten aansluiten op stuk kast waarin tabletten komen om glazen op te plaatsen. Klinkt ingewikkeld maar kan worden verduidelijkt na bezoek ter plekke.