Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Maatkasten maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Maatkasten maken:

Maatkasten maken

Kasten op maat maken. Het betreft: Dressing van 2.8m x 0.6m x 2.6m en 2m x 0.4m x 2.6m. Inbouwvestiaire van 1.5m x 0.6m x 2.6m. Kast van 3m x 0.6m x 2.6m met verschillende onderdelen voor wasmachine, droogkast , uitschuifplank en kleine wasbak voor in de berging.

Maatkasten in massief hout maken

Twee kledingkasten op maat maken. Kasten in massief hout.

Maatkasten maken voor archiefruimte

Voor een nieuwe bureauruimte dienen er maatkasten gemaakt te worden, afgewerkt tot aan het plafond. De kasten moeten niet persé tot aan het plafond komen, maar wel afgewerkt worden tot aan het plafond. Vrije hoogte +/-3m Het betreft 3 kasten: Kastenwand in gang: 734cm x 50cm Kastenwand 2 in gang: 160cm x 50cm Kast in kopieerruimte (mag open kast zijn): 120x60 Dit mag volledig in melamine afwerking zijn en de gangkasten (archief) met draaideuren, soft-close en standaard handvaten. Het aantal planken mag standaard zijn, met verplaatsbare hoogte.

Maatkasten en binnendeuren

We zouden graag een spiegelkast en een meubel voor mijn wastafel laten maken. Zouden we hiervan een apparte prijsofferte kunnen krijgen? In bijlage kan u alvast foto's en plannen terug vinden van hoe het er momenteel uitziet en wat we in gedachten hebben. Voor het materiaal van de spiegelkast zouden we graag iets hebben dat waterafstotend is en langs de binnenzijde wit. Welke materialen raadt u hiervoor aan? Voor het materiaal van de kast voor de wastafel, zouden we graag voor de voorzijde hout gebruiken. Maar we zijn er nog niet aan uit welke houtsoort. Beschikken jullie over stalen die we eventueel tegen de marmer kunnen houden om te zien wat het best past? Wat zijn de verschillen in prijs tussen bv: eik, teak en notelaar? De binnenzijde van het meubel is mind

Maatkasten te maken

Ik wil maatkasten laten maken met extra lange schuifblokken onder de dakhelling.

Maatkasten maken in zolderkamers

Maatkasten maken: - 2 slaapkamers (zolderkamers) voorzien van opbergkasten en kleerkasten telkens met een schuin wand. - Of een inloopkast met schuine wand. - Graag ter plaatse komen kijken voor de maatkasten.

Maatwerk in de woning

Wij willen een aantal maatkasten in de inkomhal laten maken 1x kast jassen/schoenen 1x kleerkast 1x kast boven sanbloc toilet

Maatkasten en herbekleden berghok

hallkast annex elektriciteitskast maken+kast onder schuin dak+kast rond boiler maken+herbekleden met hout van een berghok in de tuin,alsook plaatsen van een nieuwe dakplaat. Adresgegevens bij afspraak