Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Maatwerk in de woning uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Maatwerk in de woning uitvoeren:

Maatwerk in de woning uitvoeren

1. 2 ganzentrappen in kinderkamers in OSB (of ander voorstel?) + afscheidingskastjes (als borstwering op mezzanine) 2. een dressing 3. omkasting van een condensatieketel GANZENTRAPPEN + AFSCHEIDINGSKASTJES + OMKASTING Ik stuur een 3D-tekening met afmetingen mee. Ik vind dat de architect de afscheidingskastjes wat laag getekend heeft (40 cm), ze mogen 1 m hoog komen. Het kastje dat achteraan links op de tekening staat mag u nog even negeren, dat moet ik bekijken van zodra we de mezzanine in gebruik genomen hebben. De omkasting van de condensatieketel moet open kunnen voor het onderhoud van de ketel. Daarvoor is een deurtje van 70X88,7 cm voorzien. DRESSING Op pagina 15 van de bijgevoegde aanbesteding vindt u onderaan rechts de dressing. Dit is enkel een plattegrond, zonder kast

Maatwerk in de woning: ramen houten vensterbank

5 Vensterbanken effenen en afwerken in hout. Kozijnen zijn afgewerkt, maar de vensterbanken moeten nog worden aangekocht en geïnstalleerd. Afmetingen na te kijken, maar ik vermoed 5 standaard vensters.

Maatwerk kast + bureau in woning maken

Ik wil graag een kast op maat laten maken met aansluitend een bureau. De kast zou 3,60 op 2,65 moeten meten (4 lange kasten met de kastdeur tot aan het plafond). De bureau zou 2,65 lang moeten zijn. Beide zijn 61 cm diep. Materialen laat ik graag door de schrijnwerker leveren. (Ruwe schets in bijlage)

Metalen trap plaatsen

Er moet een trap gestoken worden in onze aangekochte woning. Het is ongeveer 2m40 hoog de ruimte staat nu casco maar meet 6,4 op 9,6 m. De ruimte ligt op het gelijksvloer. Design moderne maatwerk trap.

Binnendeuren en maatwerk in woning

We zoeken een schrijnwerker die kwaliteitsvol werk aflevert voor het plaatsen van 8 binnendeuren (nog te bestellen/maken) volledig afgewerkt, 2 vensterbanken in massief hout, deur op maat voor technische ruimte en wegwerken van buizen en leidingen in hall en toilet.

Maatwerk in de woning nodig

Ik wil graag een nieuwe schuin aflopende houten wand laten maken onder een dichte trap,met een deur(hoogte 2. 24m) in om naar de kelder te kunnen gaan.

Maatwerk in woning

Dressing boven: te bespreken Kast beneden: Deels open, deels gesloten. Zie foto's Bureau beneden: zie foto's. Kastwerk rechts van het bureau om wcbuis te verbergen (deze is al ingewerkt in een MDF kader) Leggers boven Vestiaire beneden: zie foto's: Deels open (jassen) vanonder gesloten (schoenen)

Maatwerk in woning: draaitrap plaatsen

Ik wil een houten draaitrap plaatsen naar de zolder: Opening: 1,20 m op 1,20 meter. Hoogte: 2,50 meter. Er is een opening , naar zolder toe. Ter plaatse komen kijken.