Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Maken van nieuwe draaitrap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Maken van nieuwe draaitrap:

Maken van nieuwe draaitrap

Ik wil een draaitrap laten maken of plaatsen. Het is een binnen trap, nu zit er een houten trap in die niet draait. Maar voor de nieuwe trap zou ik dat wel graag willen. Liefst metaal maar hout of glas mag ook. De huidige trap bestaat uit 12 treden.

Houten draaitrap maken

Draaitrap, , geplaatst in de living, boven is de mezzanine in hout, onderaan vloertegels. Hoogte van beneden to boven ongeveer 280 cm Klassieke / landelijke maatwerk trap . Einde renovatie.

Trapleuning veilig maken

Ik wil graag mijn trapleuning veilig maken voor mijn kleuters. Boven de 8m beneden tót boven. Open draaitrap.

Twee trappen renoveren

Bij de eerste trap moet men de treden bekleden. Zijwanden van trap in zelfde kleur en materiaal afwerken. Bestaande leuning afbreken en nieuwe plaatsen. De tweede trap ook te bekleden. Zijwanden van trap in dezelfde kleur en materiaal afwerken. Nieuwe leuning maken. Is draaitrap onderaan naar rechts. Allebei de trappen ongeveer 17 treden.

Nieuw trapgat maken en vaste draaitrap steken

Een nieuw trapgat maken naar de zolder en er een open, vaste draaitrap plaatsen. Het oude trapgat van de uittrekbare zoldertrap dicht maken.

Vaste houten draaitrap naar zolder maken

In mijn woning is de zolderverdieping voorzien van kamers, maar de korte trap naar boven is te stijl en onhandig. We willen een fatsoenlijke vaste trap om naar de zolderverdieping te geraken. De voorziene ruimte om een trap te maken is beperkt en hier wat vindingrijkheid bij gemoeid. Zou een draaitrap moeten worden.

Draaitrap naar zolderverdieping plaatsen

Vouwtrap naar zolder verwijderen en het trapgat toemaken. Men moet een ander trapgat van ongeveer 2 x 2 meter maken op een andere plek. Hier naartoe wil ik dan graag een vaste houten draaitrap laten plaatsen. Ook de trap van gelijkvloers naar eerste verdieping had ik graag aangepast, in hetzelfde materiaal van de nieuwe trap.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping in de hal , een zijde tegen muur. Vaste zoldertrap (draaitrap) plaatsen (nu uitschuifbaar) inclusief gat voor vaste trap maken en bestaand gat van uitschuifbare trap toe maken, en trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping leidt eveneens vervangen. De 2 trappen staan boven elkaar dus 1 draaias