Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur:

Maken van opbergkast en lage kasten

1) Het maken van een 1 x opbergkast met deur onder een vaste gesloten houten trap, gelijkvloers. 2) Het maken van 2 x lage kasten onder de gordingen van het zolderdak. Op de kasten een tablet voorzien wat kan dienen als tafel. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.

Kasten op maat maken

Ik zoek een meubelmaker om kasten op maat te maken voor de woonkamer.

Hoekbureau op maat maken

We zijn op zoek naar iemand die een hoekbureau op maat kan maken (zonder lades of kasten). Liefst met een wit gelakt houten patroon als blad. Afmetingen zijn: - Muur A: 2,70 m. - Muur B: 2,00 m. - Diepte: 70 cm.

Kasten op maat laten maken

Kastenwand maken voor 2x wasmachine + droogkast, inclusief onder- en bovenkasten en kastenwand in berging. Ook 2x kastenwand in slaapkamer.

Toog maken in nieuwe horecazaak

Ik wil een halve ovale toog maken in mijn nieuwe zaak te Roeselare. Met ruimte voor dj en genoeg zitplaatsen voor 10 man. Het is een oud herenhuis, ik heb het interieur al moet enkel nog een toog inkomen en nog kasten voor de glazen en flessen. Foto's kan ik nadien versturen.

Ingebouwde kasten maken

Ik wil graag een houten wand met twee deuren in onze inkomhal: één deur voor het toilet en één voor de vestiaire. Bovendien willen we ook graag prijs vragen voor het afwerken van onze ingemaakte kasten. Op dit ogenblik staat het binnenwerk er al, maar er moeten nog schuifdeuren voor gezet worden. Dit op onze slaapkamer en de traphal.

Bed/kast frame op maat

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die verhoogde kasten met trapjes kan maken waar mijn bed op moeten komen. Het bed met de kasten zou zoiets moeten worden zoals op de foto die ik heb bijgevoegd. ( zie foto)

Bureau en kasten op maat laten maken

We willen een ingebouwd bureau laten maken (plank van ene naar andere muur), en overwegen eveneens ingebouwde kasten.