Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur:

Ingebouwde kasten maken

Graag schrijnwerker voor vestiairekast, tellerkast en wandtafelbureau op maat te laten maken.

Vaste trap maken

Ik wil graag een vaste trap laten aanmaken in een ruimte waar er momenteel geen trap is. Het zou gaan over een trap van +/-90cm breed en op een hoogte van 2m46 Ik zou dan ook graag willen dat we onder de trap ingebouwde kasten inbrengen zodanig dat we geen enkel ruimte verliezen

Kasten maken

Zolderkastjes maken op wieltjes, 3 kasten van 1m breed

Kasten op maat

Ik zou graag een offerte willen voor het maken van een compacte elektriciteitskast, waar ook de gasmeter in moet. Hoogte +- 2m , breedte standaard. Ook graag een offerte voor een kast voor mijn boiler die in de badkamer staat en daaronder de zichtbare buizen(=vochtbestendig materiaal.

Inbouwkasten maken

Ik wil inbouwkasten laten maken voor heel het appartement van 130m² Ongeveer 20 meter aan kasten met een hoogte van 2m50. Ik zoek hiervoor een interessante offerte en vakman..

Maken van kasten

Kasten voor in bureau/logeerkamer maken. Laminaat of ander licht hout.

kasten op maat

(inbouw)kasten op maat laten maken in 2 slaapkamers.

Ingemaakte kasten woonkamer

Ik wil een ingemaakte kast laten maken voor de woonkamer. Afmetingen (bij benadering): B450cm x H250cm * D60cm Schuifdeuren of gewone deuren afhankelijk van het uitzicht. Gebroken wit/Witgebeitst uitzicht. Hoeft geen echt hout te zijn. In de kast een afwisseling van planken en hangmanden (eventueel Ikea Pax mogelijkheden)