Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Maken van kasten deuren en valse wand met schuifdeur:

Kasten op maat laten maken

Kastenwand maken voor 2x wasmachine + droogkast, inclusief onder- en bovenkasten en kastenwand in berging. Ook 2x kastenwand in slaapkamer.

Toog maken in nieuwe horecazaak

Ik wil een halve ovale toog maken in mijn nieuwe zaak te Roeselare. Met ruimte voor dj en genoeg zitplaatsen voor 10 man. Het is een oud herenhuis, ik heb het interieur al moet enkel nog een toog inkomen en nog kasten voor de glazen en flessen. Foto's kan ik nadien versturen.

Ingebouwde kasten maken

Ik wil graag een houten wand met twee deuren in onze inkomhal: één deur voor het toilet en één voor de vestiaire. Bovendien willen we ook graag prijs vragen voor het afwerken van onze ingemaakte kasten. Op dit ogenblik staat het binnenwerk er al, maar er moeten nog schuifdeuren voor gezet worden. Dit op onze slaapkamer en de traphal.

Bed/kast frame op maat

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die verhoogde kasten met trapjes kan maken waar mijn bed op moeten komen. Het bed met de kasten zou zoiets moeten worden zoals op de foto die ik heb bijgevoegd. ( zie foto)

Bureau en kasten op maat laten maken

We willen een ingebouwd bureau laten maken (plank van ene naar andere muur), en overwegen eveneens ingebouwde kasten.

Maken van kasten (en wasbak) in wasruimte

In onze wasruimte zouden we graag kasten willen laten installeren. Bedoelng is dat er bergruimte wordt gecreëerd om de wasmachine, strijkijzer, droogkast, stofzuiger, kuisproducten, droge voeding en drank ordelijk weg te zetten. Ook de ketel en de leidingen die er nu tegen de muur hangen zouden afgedekt moeten worden. Daarnaast zouden we ook graag een wasbak en wastafel willen. Graag plaatsbezoek om betere uitleg te kunnen geven.

Op maat maken meubels

Graag hadden wij vernomen als u interesse had om enkele meubels te maken voor ons bureau (kasten en tafels). Indien wel hadden we graag een offerte ontvangen voor de meubels zoals de tekening in bijlage. Het betreft - 2 x 2 kasten - 2 x 4 bureau's

Maken van trapkast onder trap op maat

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanmaken van een trapkast. ( dus een trap met ingebouwde kasten) De hoogte is +-2m46 en diepte is 3m86. Ik sta ook eventueel open voor andere voorstellingen of ideeen. Ik ben van meerbeke ( 9402) hemelrijk 137 op naam van sebastien jouret.