Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Makro blokhut plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Makro blokhut plaatsen:

Blokhut Makro installeren

Blokhut type Latina van Makro te monteren. Afmetingen zijn 320 x 205 cm. Er moet mogelijks ook een betonnen ondergrond worden voorzien.

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lara 250 X 250 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien, incl. vloer en dakgoten. Fundering leggen we misschien zelf. Mogelijks ook tuinomheining te plaatsen.

Blokhut cube 500x324 plaatsen

Vakman nodig voor montage van tuinhuis die ik in de Makro zou willen kopen, het betreft tuinhuis cube 500x324 zoals foto in bijlage inclusief regenafvoer. Betonplaat is reeds klaar gegoten.

Blokhutgarage dubbel en fundering plaatsen

Graag willen wij onze blokhut garage dubbel van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien.

Plaatsen blokhut Makro

Graag willen we een tuinhuis met veranda Blokhut Luna met Extensie 380 van Makro plaatsen. Graag ook verankering tegen stormwind en verhoging van de houten constructie op tegelvloer.Ook afwatering naar bestaand afvoerputje. Fundering zal geplaatst worden.

Tuinhuis monteren en fundering leggen

Blokhut van Makro plaatsen - we hebben nog geen model gekozen. Afhankelijk van mogelijkheden wensen we er een te betellen bij Makro. Ook fundering leggen.

Blokhut Luna plaatsen

Graag had ik een blokhut Luna 295x295 van Makro laten plaatsen. Fundering is er. Dus enkel montage.

Blokhut en fundering plaatsen

Graag zou ik mijn blokhut garage willen plaatsen. Er dient ook nog een betonnen vloer plaat gegoten worden. Het betreft de blokhut garage uit de Makro folder met de afmetingen 505x320 cm in hout.(rm1383122).