Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Mdf omkasting maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mdf omkasting maken:

Omkasting in mdf maken en binnendeuren vervangen

We willen een omkasting in mdf laten maken rond metalen studs en boven de ramen tussen deze studs. Hoogte ramen/studs ca. 1 meter, totale lengte ca. 14 meter met ca. 8 studs. Bedoeling is dat we de mdf nadien verven. Daarnaast willen we 4 binnendeuren laten vervangen, dus verwijderen van de oude deuren en omkasting, alsook installeren van de nieuwe deuren in hout en omkasting.

Mdf omkasting maken

Omkasting maken aan voetstuk van een open haard, open haard werkt niet meer. Bedoeling is om het stenen voetstuk te verbergen en alles strak te maken. Afmeting van het voetstuk: Breedte: +- 158cm diepte +- 65 cm Hoogte +- 37 cm

Binnendeur plaatsen

Een binnendeur laten plaatsen tussen mijn living en bureau, dit is momenteel gewoon een omkasting waar de vorige eigenaar mdf tegen geplaatst heeft. Ik heb geen verstand of ervaring met dit soort werken, dus graag liet ik dit door een vakman doen, daar ik ook niet weet of dit een standaardmaat, of een deur op maat gemaakt zal moeten zijn. Houten binnendeur.

Binnendeuren plaatsen

Er dienen 4 deuren op de bovenverdieping van mijn huis vervangen te worden. Dit mogen eenvoudige maar moeten wel kwalitatieve deuren zijn. Ook dient er op een plaats waar nu een deur staat een MDF omkasting voorzien te worden, deze plaats zal geen nieuwe deur krijgen. Materiaal moet worden aangekocht door vakman.

Plaatsen van houten trapleuning en omkasting rolluiken

Ik zoek een vakman om mijn rolluiken in mdf te laten omkasten. Het gaat over de rolluikkasten van 'opbouw'rolluiken. Hierdoor zijn er geen koude bruggen mogelijk en hoeft er ook geen isolatie meer geplaatst te worden. Dit zit al reeds in de rolluikkast zelf. Het gaat over een 13 tal rolluik omkastingen. Deze zijn al reeds geplaatst en ook al bepleisterd. Graag hadden we ook een houten trapleuning van 4 meter lang met led verlichting willen plaatsen.

Wanden in MDF

1) Voorzetwand voor schuifdeur in MDF. Afmetingen wand: 2600mm x 1700mm. 2) Afwerking zijwand met uitzaging van Z-trap in MDF + omkasting paal (zie foto)

Omkasting radiator

Betreft : omkasting. We hebben in de woonkamer 2 lange radiatoren, van zo'n 3 meter lang, die in een stompe hoek op elkaar uitkomen. We zouden ze willen omkasting o.b.v. MDF-platen.

Zitbank eethoek en omkasting radiatoren

Graag een offerte voor het maken van een hoekbank in onze keuken en omkasting van radiatoren in mdf.