Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Metalen keldertrap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metalen keldertrap plaatsen:

Trap kelder in metaal plaatsen

De keldertrap dient vervangen te worden door een metalen trap. De huidige trap is in eik en heeft zijn dienst bewezen. De kelder wordt amper gebruikt, metals gevolg dat de trap hoofdzakelijk functioneel dient te zijn en stevig. Het mag een standaard of industriële versie zijn. De trap is van het type kwartdraai naar rechts.

Metalen keldertrap plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een trap van gelijkvloers naar de kelder, wordt door brouwer gebruikt bij levering in café.

Houten / metalen keldertrap plaatsen

Keldertrap plaatsen in hout of in metaal: Diepte:234 cm Breedte: 72 cm Leuning links

Keldertrap plaaten

Ik zoek een rechte metalen keldertrap. Hoogte 1955 mm, breedte 965 mm, max terugloop 3000 mm.

Installeren metalen trap in kelder

Wij willen graag onze houten keldertrap vervangen door een metalen exemplaar. Gegevens: +/-186 cm hoogteverschil - 10 trappen +/- 75 cm B Opdracht is inclusief aanmaak trap met leuning, plaatsing én afbraak huidige houten trap. Kunnen we daarvoor een afspraak maken in functie van een offerte.

Metalen keldertrap plaatsen

Wij zoeken een goedkope metalen keldertrap.

Metalen keldertrap

Graag offerte voor een rechte keldertrap. Zou snel geleverd en geplaatst moeten worden op onze nieuwbouw te Mol. Breedte is 95cm. Hoogte van vloer kelder tot vloer glkvl is ca. 280cm. Plan kan bezorgd worden.

Metalen keldertrap plaatsen

Wij wensen een eenvoudige metalen keldertrap ,huidige houten is versleten. 56 cm breed met bovenaan een kwartslag naar rechts. Vanaf de vloer van de gang 2,14m hoogte in totaal 12 treden.