Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Metalen trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metalen trap plaatsen:

Metalen trap plaatsen

Wij zijn op zoek naar een moderne strakke trap van het eerste naar het tweede. Er zit een 90° draai in vanonder. Voor de rest is de trap recht. Materiaal speelt niet echt een grote rol, het moet vooral een strakke moderne trap zijn.

Metalen trap plaatsen

Ik zou een trap willen laten plaatsten achter aan het huis van aan de veranda (1ste verdieping) naar de tuin

Plexiglas panelen plaatsen

Ik zoek een klusjesman om Plexiglas panelen te installeren op de balustrade van een metalen trap. De bedoeling is dat u zich ter plaatse begeeft. Eens dat u de panelen heeft ontvangen, verzaagt u de panelen op maat en installeert u de panelen op de balustrade van de trap op een manier dat geen schade aanbrengt aan de bestaande balustrade (over het algemeen met nylon kabelbinders).

Trap kelder in metaal plaatsen

De keldertrap dient vervangen te worden door een metalen trap. De huidige trap is in eik en heeft zijn dienst bewezen. De kelder wordt amper gebruikt, metals gevolg dat de trap hoofdzakelijk functioneel dient te zijn en stevig. Het mag een standaard of industriële versie zijn. De trap is van het type kwartdraai naar rechts.

Metalen trap zetten

Plaatsen van een trap in de garage naar atelier boven garage Rechte trap met 11 treden en leuning langst één kant (andere kant is muur) Simpele mooie trap gezocht

Houten trap plaatsen

Bordestrap met 7/8+7/8 treden. Uitvoering in rubberwood met beits Balustrade in hout met zarte metalen spijlers

Metalen trap plaatsen

Huidige trap telt 16 trappen. Eerst 3 trappen maken een bocht nadien rechts. Het is maar 75 cm breed. Binnentrap.

Metalen trap plaatsen

We hebben momenteel een stijle inox trap, met kleine gaatjes in. Onze hond is hierin blijven hangen met zijn nageltjes, dus willen we een nieuwe trap. Liefst met gesloten treden, dus geen doorkijktrap en met 'glad' materiaal, waar de hand dus gemakkelijk op en af kan, en niet in kan blijven hangen.