Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Metalen trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metalen trap plaatsen:

Houten trap plaatsen

Bordestrap met 7/8+7/8 treden. Uitvoering in rubberwood met beits Balustrade in hout met zarte metalen spijlers

Metalen trap plaatsen

Huidige trap telt 16 trappen. Eerst 3 trappen maken een bocht nadien rechts. Het is maar 75 cm breed. Binnentrap.

Metalen trap plaatsen

We hebben momenteel een stijle inox trap, met kleine gaatjes in. Onze hond is hierin blijven hangen met zijn nageltjes, dus willen we een nieuwe trap. Liefst met gesloten treden, dus geen doorkijktrap en met 'glad' materiaal, waar de hand dus gemakkelijk op en af kan, en niet in kan blijven hangen.

Metalen buitentrap plaatsen

Er zou een buitentrap moeten geplaatst worden om de zolderverdieping van buitenaf te kunnen bereiken. De zolder bevindt zich op de 2 de verdieping van het het huis en de trap zou langs de zijkant van het huis geplaatst moeten worden.

Metalen trap plaatsen

We gaan een verdiep bovenop ons bestaand huis bouwen en willen in de hal een vaste trap plaatsen. Binnentrap in metaal.

Metalen trap plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor een zwevende trap. Plannen beschikbaar . Verbouwing met aanbouw. GLV naar 1 ste verdieping. Metalen trap.

Houten trap plaatsen

Graag vakman voor rechte gesloten bordetrap in franse eik 6/4' voorzien van een paddestoel leuning met metalen sierbalusters bordes en balustrade op verdieping 1m trap breedte 0,90 m

Metalen trap plaatsen

Wij zijn een huis aan het bouwen. Momenteel zitten ze aan de ruwbouw. We willen een trap zonder neuzen. Het liefst een z-trap. Er zit bovenaan 1 draai in. De trap zit tussen twee muren buiten de onderste drie treden. Betonnen trap met hout of een metalen trap.