Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Metalen trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metalen trap plaatsen:

Metalen trap plaatsen

Wij zijn een huis aan het bouwen. Momenteel zitten ze aan de ruwbouw. We willen een trap zonder neuzen. Het liefst een z-trap. Er zit bovenaan 1 draai in. De trap zit tussen twee muren buiten de onderste drie treden. Betonnen trap met hout of een metalen trap.

Metalen trap plaatsen

De trap is bedoeld voor de begane grond naar eerste verdieping staat tussen 2 muren en heeft momenteel 13 treden maar de bedoeling is 16 treden zodat hij niet zo stijl is.

Houten trap plaatsen

Nieuwbouw: Het gaat om een eiken trap met 2 kwart draai, gesloten. Er mogen nog knopen inzitten. Het uitzicht is eerder strak landelijk met zwarte metalen accenten bv de leuning. Afhankelijk van de prijs L-vorm of klassiek. In totaal zou het om 3 trappen gaan.

Metalen trap plaatsen

Er moet een trap gestoken worden in onze aangekochte woning. Het is ongeveer 2m40 hoog de ruimte staat nu casco maar meet 6,4 op 9,6 m. De ruimte ligt op het gelijksvloer. Design moderne maatwerk trap.

Metalen trap plaatsen

Kleine gang, trap richting zolder, smallere trap dan standaard, muren niet stevig genoeg voor een zwevende trap. Moet in februari-maart gebeuren, na de dakwerken.

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een betonnen trap, uitkomend op een betonnen platform (is de bovenkant van open haard) deze zou met hetzelfde hout moeten uitgevoerd worden . het zijn zes treden plus het platform, de treden zijn ong 760mm breed het platform meet ,920mm x1760mm waarvan aan de achterkant ong midden een metalen buis van 240mm doormeter . die dient voor schouw en spiltrap,, naast de treden loopt het platform een 1060mm doormet een breedte van200mm .

Plaatsen van zwevende trap moderne look

Trap in zwevende treden, moderne look, metalen treden in een beton gegoten muur. Nieuwbouw.

Metalen draaitrap verwijderen en rechte houten trap plaatsen van GLV naar eerste verdieping

We hebben nu een heel steile metalen draai trap met kleine smalle treden, deze verwijderen en in de plaats een mooie houten trap tegen de muur plaatsen met trapleuning en brede gesloten treden. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping.