Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Metalen trap te plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metalen trap te plaatsen:

Nieuwe metalen trap plaatsen en toegang aanpassen

Uitbreken houten trap en nieuwe plaatsen in metaal met toegang zolder alsook ruimte creëren voor inkom,met de nodige bijhorende afwerkings werken door aanpassing van de trap

Plaatsen van metalen trap

Nieuwe metalen buitentrap plaatsen. Het is bestemd om van het terras naar het dak te kunnen gaan. Ik dacht misschien aan een draaitrap voor veiligheid en plaatsbesparing.

Metalen trap plaatsen

De voorziene ruimte is 1m90 breed en 2m20 diep. Hiervoor een nieuwe trap plaatsen in metaal.

Metalen trap te plaatsen

We willen een trap plaatsen van het eerste verdiep naar de zolder. We weten nog niet goed waar we die exact zouden willen plaatsen. We hebben aan de ene kant van de hal een hoekje van 173x116cm en aan de andere kant een dressing van 238x238 die we daarvoor kunnen opgeven. Het moet gewoon een functionele trap zijn. Het uiterlijk is van minder belang en hangt af van de prijzen. Het moet een 'gemakkelijke' trap zijn, dus niet een die heel steil is met heel kleine treden. Aanpasisng opening.

Metalen trap zetten

Het is een buitentrap die er moet komen om op het plat dak te geraken(dus eerste verdiep), Metalen trap

Metalen trap plaatsen

Wij zijn op zoek naar een moderne strakke trap van het eerste naar het tweede. Er zit een 90° draai in vanonder. Voor de rest is de trap recht. Materiaal speelt niet echt een grote rol, het moet vooral een strakke moderne trap zijn.

Metalen trap plaatsen

Ik zou een trap willen laten plaatsten achter aan het huis van aan de veranda (1ste verdieping) naar de tuin

Plexiglas panelen plaatsen

Ik zoek een klusjesman om Plexiglas panelen te installeren op de balustrade van een metalen trap. De bedoeling is dat u zich ter plaatse begeeft. Eens dat u de panelen heeft ontvangen, verzaagt u de panelen op maat en installeert u de panelen op de balustrade van de trap op een manier dat geen schade aanbrengt aan de bestaande balustrade (over het algemeen met nylon kabelbinders).