Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe metalen trap plaatsen en toegang aanpassen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe metalen trap plaatsen en toegang aanpassen:

Metalen trap bekleden

Metalen open draaitrap bekleden met HPL, CPL of laminaat om geluid en vuil tegen te gaan. Overzettreden zijn niet mogelijk door spil die in treden gelast is.

Buitentrap toegang tot tuin vervangen

Bakstenen buitentrap van 5 treden die toegang geeft tot tuin vervangen door een metalen trap. Moet ook omgedraaid worden.

Houten trap uitbreken en nieuwe plaatsen

Bestaande houten trap van 14 treden afbreken. Nieuwe houten of metalen trap plaatsen met 2 treden, platform, draai van 90°, 10 treden, draai van 90° en nog eens 2 treden. Deel met 10 treden moet ook een leuning aan 1 kant hebben. Breedte van de treden is 80cm.

Plafondgat maken en nieuwe trap installeren

Trapgat maken. Nieuwe trap installeren naar zolder. Momenteel metalen uitklap trap, maar niet echt handig. Vrij weinig plaats om te werken.

Nieuwe noodtrap plaatsen

Nieuwe noodtrap plaatsen, stabiel en veilig aan gebouw van 4 verdiepen waar 3 appartementen in zijn. Momenteel metalen noodtrap van gelijkvloers tot 3de verdiep. Trap is zeer onstabiel, heeft dunne en smalle losse treden gelast aan spil waarvan er al zijn afgebroken en opnieuw aangelast. Ook veel geluidshinder bij gebruik van deze trap en de ruimte tussen leuning en treden is volledig open wat onveilig gevoel geeft. Trap heeft een diameter van ong. 1.5m en elk tussenliggend verdiep heeft een brede trede die gelijk loopt met de vloer. Op bovenste verdiep is er een balustrade.

Metalen buitentrap van eerste verdieping naar tuin plaatsen

Ik wil graag een metalen trap plaatsen van de eerste verdieping van een appartementsblok naar de tuin. Er is een klein terras aanwezig op de eerste verdieping. Daartegen moet de trap worden gestoken. Ik denk dat de hoogte ongeveer 2, 50 meter bedraagt.

Plaatsen van een metalen trap

Momenteel staat er een stenen trap van de 1ste verdieping naar de tuin. Deze is aan vervanging toe. Indien mogelijk ook de nodige verfraaiingswerken (bedekking muren) onder de huidige trap.

Trapleuning + Balustrade + Zandstralen

1. een houten trapleuning met een metalen leuningdrager 2. een houten balustrade met metalen/smeedijzer pijlen en de montage 3. het zandstralen van een houten trap