Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "nieuwe metalen zwevende trappen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor nieuwe metalen zwevende trappen:

Houten of metalen zwevende trap plaatsen

Een zwevende trap van het gelijvloers naar de 1e verdieping in metaal of hout. Hoogte = 250 cm Lengte op de grond = 273 cm Breedte = 83 cm. Graag in hout met metaal. Graag een moderne trap. Het hout mag rustiek zijn en het metaal onafgewerkt.

Metalen buitentrap plaatsen

Buitentrap plaatsen: We willen een zwevende trap tussen de living en de tuin laten zetten. Dit betreft een buitentrap. Hoogte: 105 cm.

Metalen trap plaatsen

Nieuwbouwwoning: Hoogte 3,22 m Breedte 94 cm Zwevende L-Bloktrap. Helling 45°.

Bestaande steile trap vervangen door metalen trap

We zoeken een nieuwe L vormige trap, liefst met zwevende treden in metaal. Mogelijke bevestiging in stenen steunmuur 35cm dik of één trapboom aan muurzijde . Van boven naar beneden :14 treden recht +- 98cm breed. ( aantrede 24 optrede +-18. 4cm) en hierna een bordes vierkantig van vorm, en daarop volgend nog 3 treden. In totaal 18 treden incl. Aankomst boven. We willen geen treden in de draai. Geen leuning nodig.

Metalen zwevende trap plaatsen

We zoeken een vakman om een rechte zwevende trap te plaatsen. Het betreft een trap in de living. We starten zo dadelijk met de ruwbouwwerken. We denken aan glas of metaal, of een combinatie ervan.

Twee nieuwe metalen zwevende trappen

Graag vakman voor 2 zwevende trappen ; 1 ervan tussen 2 muren. 16 treden , 1 ste 3 treden opdraaiend , metalen treden , onbehandeld metaaluitzicht.

Plaatsen van metaal zwevende trap

Nu heb ik een oude rechte trap van 12 treden. K wil in de plaats een metalen zwevende open trap met in het midden de beuk waar de treden op rusten. Aan 1 zijde heb ik een muur aan de andere kant wil ik een eenvoudige leuning of glas. De treden weet ik nog niet echt - ik weet niet wat mogelijk is. Plaatsing na 8 dec.

Prijsofferte voor het plaatsen van zwevende trap in nieuwbouw

Voor nieuwbouw, graag offerte voor zwevende trap in volle eik + handgreep langs trap (+/- 4 meter) in metalen koker bv. 40/20mm chemisch onzichtbaar verankerd (RAL kleur nog te kiezen). Hoogte trap: ± 3200 mm Breedte: ± 900 x 250 mm 17 rechte treden - dikte 75 mm – volle planken. Er moet nog aan begonnen worden.