Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Metselen en afwerking voorzien voor verkleining raam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metselen en afwerking voorzien voor verkleining raam:

Metselen en afwerking voorzien voor verkleining raam

Ik wil een raam verkleinen door het te versmallen en verhogen. Dus de buitendorpel van het raam moet weggehaald worden. Het raam moet eruit gehaald worden. Dan moet het hoger gemetst worden en dan de dorpel er opnieuw opgelegd worden. Langs de binnenkant zal het opnieuw moeten gestukadoord worden . Nadien moet het opgevoegd worden langs buiten in dezelfde kleur (beige - zandkleur). In afwachting van het nieuwe raam moet het tenslotte dichtgetimmerd worden want het bevindt zich op gelijkvloers. Ik beschik over stenen voor de buitengevel.

Garage bouwen

Wij zouden graag een gemetste garage zetten volgens het plan in bijlage (zo'n 3,5m x 5,8m). Dit houdt in fundering, metselen (binnenmuur + buitenmuur in donkere steen zoals op de afbeelding), plat dak en afwerking. Het huis wordt nog gebouwd. In bijlage vindt u een render van de achterkant van het huis. Op dit plan staat een carport + kleine tuinberging maar dit zou dus enkel een garage worden, groter dan op de render en met garagepoort met geïntegreerde deur langs de voorkant van de garage.