Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Metsen Garage? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Metsen Garage.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Metsen Garage:

Garage bouwen

Wij zijn opzoek naar iemand om onze garage te metsen. Plannen worden in orde gebracht. Afmetingen: 3 x 6 m.

Garage metsen

Metsen van een garage. 33 m². Oude afbreken en nieuwe hermetsen.

Metsen Garage

Wij zijn op zoek naar een metselaar voor het metsen van onze garage/tuinhuis. De afmetingen zijn 8m x 3,5m x 3m(hoogte). In de voorgevel komt een poort van 2,5 x2,1m. Graag een prijs voor de metselwerken inclusief materiaal (snelbouwsteen + gevelsteen: oude machinesteen).

Plaatsen nieuwe garage

Afbraak bestaande garage ( vrijstaand ) en volledige plaatsing met afwerking nieuwe garage: afbreken bestaande garage (4x6m) bestaande uit betonplaat. (Opgelet vermoedelijk bestaat dak van deze oude garage uit asbestplaten!) Uitbreken betonplaatvloer bestaande garage nieuwe fundering en vloer leggen garage metsen 4. 60 x 8, 70 (40m²) plat dak plaatsen garagepoort en ramen en/of deur materialen te voorzien door aannemer.

Bouw van een garage

Metsen van garage 7 X 4 met een dak in rode pannen. in 1 zijde van 7 meter 1 openingen 6. 50 breed en 2. 20 hoog. in 1 zijde van 4 meter 1 deur opening 100 breed en 2. 20 hoog Een raam opening 100 breed 100 hoog. Vloerplaat in beton - metselwerk in snelbouw enkel dak isoleren geen gevelsteen - geen poorten - geen deur en raam plaatsen. Afwerking volgt later

Bouwen van garage

Metsen van garage 4x10m met betonplaat.Vergunning in aanvraag.

Graag een prijsofferte voor het ...

Graag een prijsofferte voor het uitgraven, wegvoeren van de grond en gieten van een(gepolierde) betonnen vloerplaat van 6x4 m. achter in de tuin die moet dienen om een garage op te metsen. De plaats van de werken is bereikbaar via de zijkant van de woning (driegevel) en is ongeveer 25 m. van de straat verwijderd. -Enkele vraagjes, wat kost een smeerput extra? En eventueel ook de prijs als jullie de garage zouden metsen,3 m. hoog, in snelbouwbetonstenen van 39x19x19 cm.

het is een garage 6m op 9m. met ...

het is een garage 6m op 9m. met garagepoort, deur en venster. met baksteen of metaallconstructie waar wij een gevelsteen voor kunnen metsen. het nogal dringen om en natwoord en eventueel prijsofferte te mogen ontvangen