Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Mezzanine in slaapkamer te bouwen en op maat gemaakte kledingkast" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mezzanine in slaapkamer te bouwen en op maat gemaakte kledingkast:

Mezzanine in slaapkamer te bouwen en op maat gemaakte kledingkast

Wij willen graag een mezzanine bouwen in onze 2e slaapkamer. Het is een hoge kamer, maar aan de smalle kant, vandaar dat we willen opteren voor een mezzanine. We hebben een architect al tekeningen laten maken en kunnen deze delen indien nodig. Omwille van de beperkte breedte van de slaapkamer, zou een stuk muur doorgebroken moeten worden en met gips een nieuwe deel van de wand moeten worden teruggeplaatst. Ook zouden we 2 op maat gemaakte kasten willen inbouwen in beide slaapkamers. Gaat om een kast van (bxh) ongeveer 2,8m x 3,5m en 0,9m x 3,2m, ook hier hebben we al ontwerpen voor.

Mezzanine in living maken

Een extra slaapkamer creëren in de leefruimte boven de zithoek. Dit in de hoogte, dus een mezzanine te maken.

Mezzanine in slaapkamer plaatsen

Ik zou graag een mezzanine laten zetten in mijn slaapkamer zodat wij meer plaats hebben. Trap plus verhoog. Materiaal liefst hout. Oppervlakte zes - zeven vierkante meter. Bedoeling is dat mijn bed hier op komt.

Houten trap voor mezzanine plaatsen

Een vaste plaatsbesparende trap voor in een slaapkamer om naar een bovenliggende mezzanine te gaan en dit voor dagelijks gebruik dus voorzien van voldoende brede treden, een leuning en niet te hellend.

Draaitrappen + zolderkamer

Zolderkamer maken ( Slaapkamer in mezzanine + dressing + badkamer indien mogelijk). Gewone trappen vervangen door draaitrappen. Draaitrap moet van gelijksvloer tot in de zolder gaan.