Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Montage blokhut Modern of garage Cambridge monteren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Montage blokhut Modern of garage Cambridge monteren:

Montage blokhut Cube plaatsen

Blokhut Cube 500 x 320 cm + extensie 400 cm Montage

Montage blokhut Modern

Levering en plaatsing van hogervermelde blokhut,Modern 505 x 385 + extensie 400 cm, rechts, inclusief rwa-afvoer te monteren op bestaande betonklinkers. De klinkers worden in september gelegd. Een funderingsplan is dus dringend gewenst. Blokhut is nog niet besteld. Montageprijs speelt ook mee. Impregnatie schijnt niet aanbevelingswaardig te zijn omwille van het risico op krom trekken ?

Montage blokhut Modern of garage Cambridge monteren

Wij twijfelen tussen de 2 bovenstaande opties, om als tuinhuis te plaatsen. Blokhut modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd en Garage Cambridge 320 x 535 cm 28 mm. Men moet ook een ondergrond voorzien.

Montage blokhut

Plaatsing blokhut Makro la Cabane Suzanna 1 530 x 320

Monteren blokhut LARA

Blokhut te laten plaatsen. Er is een betonvloer voor zien voor montage Blokhut : Lara 445 x 295 CM 28 MM plat dak.

Blokhut Bonn Light zetten

Montage van het blokhut Bonn Light 385x295.

Blokhut Luna plaatsen

Montage van Tuinhuis Luna (295x295 met extensie 3 m). Ook wil ik graag weten of er nog iets extra moet worden bijbesteld. De bestelling werd nog niet geplaatst, ik wacht de offerte voor de montage af. In mei wordt de betonplaat gegoten.

Blokhut plaatsen

Montage van de blokhut Chamois 445 x 355 ? Vloerplaat is reeds gegoten. Mijn oude blokhut (zelfde type) is weggewaaid door de wind. Ze dient dus enkel vervangen te worden door een nieuwe.