Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Muur afwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur afwerken:

Muur afwerken

We hebben een paar jaar geleden een blokdeur laten steken door iemand die dit nog nooit gedaan had. Het gipswerk werd tot tegen het hout geplakt en de deurlijst zelf zit niet goed verankerd in de holle rode bakstenen van de muur. Hierdoor zet het soms uit en is het nu losgekomen. De deur gaat niet goed dicht en het gipswerk is gebarsten en stukken zijn er uit gevallen. Ik denk dat dit best opnieuw gebeurt. De deur is ongeveer 2m50 hoog en is zelf nog intact, het gaat dus om het plaatsen, verankeren van de deur als de gipsafwerking.

Deuropening maken in muur + plaatsen deur

We zouden graag in de badkamer een doorsteek maken naar onze dressing. Dit via een opening in bestaande muur. werken: * gat maken in de muur (stofvrij werken) * afwerken deuropening (< normale deur, zijnde 60 cm) * plaatsen schuifdeur op rail / deurstop

Afwerken allerlei zaken

Ik zou graag vier binnendeuren laten plaatsen alsook de omlijsting moet vervangen worden. Het schilderen van één muur. Als laatste willen we drie rolluikbakken laten heraankleden in het hout.

Betontrappen plaatsen en afwerken met glas

Nieuwbouwwoning 2 prefab betontrappen, trap van gelijkvloer naar 1 s te verdiep (tussen 2 muren) en 1 trap van 1 s te verdiep naar 2 de verdiep, langs rechts een muur en links een glazen afwerking.

Kast maken voor condensatieketel

Ik wil graag een kast over een hele muur (breedte 249 cm, hoogte 235, diepte 50 cm) waarin ook mijn condensatieketel zit (breedte 120 cm). We zouden de kast graag afwerken met schuifdeuren: in het ene deel de condensatieketel, in het andere deel legplanken.

Beddenbak en afwerking vloer

We hebben daar een klein kamertje waar we een op maat gemaakte beddenbak voor zouden willen laten maken (1. 70m muur tot muur) en 2. 10 m hoofd- tot voeteinde. Deze oppervlakte staat 50 cm hoger dan het vloeroppervlak. Graag dus ook van het voeteinde tot aan de grond netjes afwerken in hetzelfde hout en eventueel ook het grondoppervlak mee afwerken (vloer van ongeveer 6m2).

Plaatsen van trap in beton

We zouden voorlopig enkel een trap in beton willen, omdat we er nog niet uit zijn hoe we hem zouden willen afwerken. Het gaat om een rechte steektrap een zijde tegen de muur, de andere zijde open.

Zwevende trap te plaatsen

Nieuwe zwevende trap met 16 tredes. met 1 muur de andere kant is open en afwerken met glas zoals op jullie foto