Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Omkasting rond afvoerbuis maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omkasting rond afvoerbuis maken:

Maken van een omkasting voor stroomkast

Wij hebben net een huis gekocht en daar is nog geen omkasting rond de zekeringkast (staat in de woonkamer). Wij zouden hier graag iets rond laten zetten, zodat dit mooi weggewerkt kan worden. Er zal eerst nog een stukadoor komen en dan wordt er nog geschilderd (eerste weekend van september).

Omkasting rond afvoerbuis maken

In de hoek van onze woninghall loopt een verticale afvoerbuis vanuit de bovengelegen keuken. Lengte is circa 210 cm. Het gat in het plafond én deze buis willen wij verstoppen achter een omkasting van 25 cm breed en 20 cm diep.

Omkasting maken rondom boiler

Een omkasting laten maken rond de condensatieketel en de collectoren van onze centrale verwarming.

Hoek omkasting maken in gyproc

Ben op zoek naar iemand die volgende week dinsdag een hoek omkasting in gyproc rond 2 ventilate buizen kan maken. Hoogte 2 m 50 en breedte 50 cm.

Plaatsen schilderdeuren en maken omkasting maken voor waterteller

Ik zoek een schrijnwerker die 6 schilderdeuren kan komen plaatsen, en een kastje maken rond de waterteller.Aankopen van deuren en plaatsen.

Kasten op maat maken

Voor de afwerking van mijn nu reeds grotendeels gerenoveerde woning ben ik op zoek naar een schrijnwerker voor onder andere het maken van een omkasting rond elektriciteitskast, omkasting rond gasteller, opbergkasten op maat, kledingkast op maat, afwerken stuk gyproc wand rond een velux raam, en nog kleine werkjes.

Houten plafond maken en omkasting

Wij wensen in onze nieuwbouwwoning een overdekt terras (overdekt door bovenliggende verdieping) te laten afwerken met een houten plafond. Afmeting ongeveer 4.5 meter op 6 meter alsook omkastingen maken rond 4 rolluikkasten in 3 slaapkamers.

Omkastingen boven ramen en omkastingen rond schachten

Betonnen balken boven ramen zijn koudebruggen. Deze moeten geisoleerd worden en een omkasting krijgen, zodat we er nog verlichting en/of gordijnen aan kunnen vasthangen. Daarnaast hebben we enkele schachten die we moeten afkasten. Omdat de tijd dringt zouden we deze klus willen uit besteden.