Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Opening maken in zoldervloer en trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opening maken in zoldervloer en trap plaatsen:

Opening maken in zoldervloer en trap plaatsen

Zoldertrap plaatsen en gat in vloer maken Ik wil een nieuw groter zoldertrap waar een trap naar toe moet gaan.

Trap verplaatsen

Bestaande opening naar zolder dicht maken en nieuwe opening maken voor trap boven huidige trap. Dit in een vloer uit betonplaat. Daarna zouden we graag een nieuwe trap laaten plaatsen van hout.

Houten trap plaatsen naar zolder

Volledige trap van bovenverdieping naar de zolder. Wij zoeken dezelfde trap als deze van de benedenverdieping naar de 1ste verdieping...voorziene trap graag in beuk en gesloten trap. Bijkomende werken: trapopening maken t.h.v. de zolderruimte, waar deze nieuwe trap naar toe zal leiden.Trap zal bovenaan (aan ingang vd zolder) naar een linkse draai moeten hebben. Opening aanpassen voor trap. Stuk muur weghalen en opening maken.

Nieuwe trap naar zolder + gat maken in betongewelf

We willen graag een vaste trap plaatsen naar de zolder, hievoor moet er een nieuw gat geplaatst worden in de betongewelven, daar het trapgat op een andere plaats komt. Andere opening dichtmaken.

Houten trap plaatsen en opening maken naar zolder toe

Het gaat om het plaatsen van een vaste trap naar de zolder, aangezien de zolder opgedaan zal worden. Opening aan te passen voor vaste trap.

Vervangen van trap inclusief gat maken voor nieuwe trap

Vakman voor het verwijderen van een bestaande zoldertrap en het afsluiten van de opening van deze trap alsook het plaatsen van een nieuwe vaste trap naar de zolder toe inclusief het maken van de nieuwe opening in de vloerplaat van de zolder, dit met garantie dat de stabiliteit in orde is.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zouden graag van onze zolder een gebruikte ruimte willen maken. echter hebben we nu een zolderluikje met plooibare trap die we uithalen. Deze zouden we dan willen vervangen door een vaste trap. Opening aan te passen.

Opening maken en houten trap plaatsen

Ik wil een eenvoudige trap laten zetten van de living naar de slaapkamer. Er moet nog een opening gemaakt worden in de verdieping.