Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "oude houten trap herbekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor oude houten trap herbekleden:

Oude houten trap herbekleden

Nieuwe trapbekleding plaatsen op een rechte houten trap van 16 tredes uit 1960. Is reeds gestript. Houten trap.

Gesloten trap herbekleden

De houten trap is bekleed met tapijt dat men moet verwijderen en jammer genoeg is deze vastgelijmd. Het is een trap dat een hoek van 90 graden maakt en bevat 15 treden, de trap is gesloten. Tapijt vervangen door PVC/vinly of parket.

Trap herbekleden met tapijt

Ik wil een houten trap met gesloten treden laten renoveren. Men moet deze herbekleden met tapijt.

Vernieuwen van trapbekleding

Herbekleden 11 treden en zijkanten trap . Nu houten trap bekleed met vast tapijt en zijkanten hout. Vernieuwen met hout, sablage.

Houten trap steken

Recht houten steektrap van 1ste naar 2de verdiep, budgetvriendelijk daar we met tijd beide trappen (0 -> 1 en 1 -> 2) willen laten herbekleden in hetzelfde materiaal.

Trap bekleden met sisal of dik wol

Wij willen graag een bestaande houten trap herbekleden. Momenteel plakt er een lelijk tapijt aan vast. Graag opnieuw bekleden met sisal of dikke wollen tapijt. Er zijn 14 volledige treden, één draai. Het is een dichte trap. Zijkanten moeten niet bekleed worden.

Trap herbekleden

Momenteel is de houten trap bekleed met vast tapijt. Graag de verwijdering van het tapijt . Vervolgens de trede en contre treden bekleden met hout (beuk). De trap heeft onderaan een halve draai en bovenaan ook. De trapleuning is momenteel in hout (wit geschilderd), misschien een optie om deze te veranderen naar inox spijlen met bovenaan houten handgreep.