Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen dubbele deur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen dubbele deur:

Oud tuinhuis afbreken en plaatsen van een nieuw

Tuinhuis/blokhut in een harde/deftige houtsoort met de volgende afmeting : L 4.20 meter B 2.40 meter Vooraan een dubbele deur en aan de zijkant een dubbel deur. Het oude tuinhuis dient ook afgebroken te worden, en het oude materiaal dient meegenomen te worden.

Plaatsen dubbele deur

Plaatsen van dubbele deur, 1 kleine deur en 1 standaard deur. Deze dienen op maat gemaakt te worden.

Binnendeuren plaatsen

Graag hadden we prijs gehad voor 2 vaste panelen met telkens 25 onderverdelingen, een dubbele deur met telkens 12 onderverdelingen en nog een dubbele deur met 5 onderverdelingen op te kitten langs 1 zijde vd staalkader. Het zou gaan over een 110 lopende meter.

Deuren plaatsen

Dubbele terrasdeur van 1.9m x 2.4m plaatsen. Achterdeur van 1m x 2.5m plaatsen. Binnendeur plaatsen.

Thys Steellookdeuren plaatsen

Drie enkele steellook deuren en 1 dubbele deur steellook plaatsen. Ik vermoed standaardafmetingen, maar er moeten nog houten deuren uit, dus de metingen moet ik nog doen.

Herplaatsen oude houten dubbele voordeur

Wij wonen in een oud herenhuis waar de voordeur uit aluminium en glas is. Men moet dit vervangen door de oude, houten deur opnieuw te plaatsen.

Dubbele binnendeur plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe dubbele binnendeur willen plaatsen dat overeenkomt met ons nieuw concept. Dubbele deur in houtwerk.

Restaureren oude eiken voordeur

Ik woon in een zeer oud huis (18de eeuw), de voordeur is een dubbele eiken deur, ongeveer 3 meter hoog) waarvan de rechterkant opendraait. Boven de deur is een glaspartij waarvan verschillende glazen kapot zijn (enkel glas). De deur sleept en gaat niet volledig meer open, het openen van de tweede vleugel is een hele klus waarbij een ladder nodig is. Graag had ik volgende aanpassingen bekeken : herstelling ophanging deur, opening 2de vleugel aanpassen zodat dit gemakkelijker gaat en een veiliger slot plaatsen. Eventueel ook glaspartij herstellen of een tweede raam voorplaatsen ter isolatie. Ik wil graag de verschillende mogelijkheden bekijken.