Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen van 3 grote dakramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van 3 grote dakramen:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij hebben een gelijkvloerse woning met grote zolder. En willen graag een vaste trap maken. Alsook een trapgat maken.

Plaatsen van 3 grote dakramen

Bestaande langgevelhoeve beschikt over kleine plastieke 'dakraampjes'. Graag zouden wij 3 grote dakramen willen plaatsen, 2 slaapkamer en 1 voor de badkamer. Al dan niet velux.

Binnendeur plaatsen

We hebben een grote deur die geplaatst moet worden om de keuken van de living af te scheiden. Afmeting :zware deur : 2 slagen deur , 2 delen met ruitjes.Hoogte 2m15- elk deel 96 cm. Deur te herplaatsen.

Nieuwe trapbekleding aan te brengen

Onze trap bestaat uit 14 treden waarvan 2 grote stukken van ongeveer 80cmx80 cm en dit omdat we met 2 maal kwart draai zitten. Nieuwe houten treden plaatsen (niet de zijkanten)

Metalen trap plaatsen

Wij zijn op zoek naar een moderne strakke trap van het eerste naar het tweede. Er zit een 90° draai in vanonder. Voor de rest is de trap recht. Materiaal speelt niet echt een grote rol, het moet vooral een strakke moderne trap zijn.

Omkasting maken voor inbouwkachel

Wij laten binnenkort een inbouwkachel plaatsen, maar deze dient nadien door een schrijnwerker afgewerkt te worden met vuurvaste platen of op een andere manier. De omkasting zal mogelijks nog aangepast dienen te worden aan de grote van de kachel.

Vaste trap naar zolder plaatsen + maken trapgat

We willen graag een slaapkamer op de zolderverdieping steken, daarbij zou er een vaste trap moeten komen met leuning en het oude trapgat(ladder) zou dicht moeten gemaakt worden. Dus er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden naar de grote van de nieuwe trap. Nu een uitschuifbare trap.

Vaste trap naar zolder plaatsen

We zouden graag een vaste trap steken naar onze zolder. Er moet een nieuw trapgat gemaakt worden in vloer van onze zolder alsook oude trapgat zou dicht moeten ( zit op andere plaats dan nieuw trapgat). Trap kan beginnen op overloop op eerste verdieping met een kwart draai naar links. Liefst in hout. Trap moet leuning hebben gezien we met kleine kindjes zitren voor de veiligheigheid. Buiten nieuw trapgat in zolder zijn er mijn inziens geen andere grote afbraak werken nodig. De trap naar zolder loopt in zelfde richting als trap naar eerst verdiep dus zal afgewerkt moeten worden onderaan met gyproc of rryplex of ander mareriaal.