Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen houten carport" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen houten carport:

Houten trap plaatsen

Ik zou graag een vaste trap naar zolder hebben. Het mag een houten trap zijn/landelijk. Het kan zijn dat het gat ook verplaatst zal moeten worden maar daar kan de vakman het best over bepalen.

Houten trap met LED lichtjes plaatsen

2 Trappen plaatsen die beide 2/4 draai hebben. Met horizontale latten onder leuning LED lichtjes plaatsen van gelijkvloers tot zolder.

Houten trap plaatsen

Houten trap met dubbele kwartslag of halfslag trap naar zolder plaatsen.

Houten trap plaatsen

De huidige trap moet volledig verwijderd worden. De zijkant van de trap is een muur en deze moet ook bekleed worden met houten panelen. 20 tal treden. De muur is 1,5m hoog die moet bekleed worden.

Houten terrasoverkapping plaatsen

Terrasoverkapping in hout van 4m x 3m plaatsen. Graag plat dak, voorzijde en 1 zijkant open.

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe rechte, houten trap. Er staat momenteel een trap met 16 treden, dus er is een trapgat aanwezig.

Trap vernieuwen of renoveren

Trap veiliger maken. Momenteel open trap uit spouw met houten treden en men wil graag een gesloten trap. Indien niet mogelijk de huidige trap gesloten te maken, nieuwe trap plaatsen. Huidige trap is 14 treden tot 1ste verdiep en dan nog eens 14 treden tot zolder. Treden zijn niet bekleed.

Plaatsen houten carport

Aanbouw carport plaatsen. Momenteel carport voor 1 auto en men zou graag daar nog een carport aanzetten voor de andere auto.