Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen maatkast en binnendeuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen maatkast en binnendeuren:

Plaatsen maatkast en binnendeuren

Ik ben op zoek naar iemand voor volgende zaken: - reeds op maat gemaakte kast plaatsen in onze inkom, is 1.30 m breed en tot aan plafond ( ongeveer 2.50m) - 3 schilderdeuren

Maatwerk in appartement

Graag offerte voor: - Houten maatkast in de hal - Houten bank om over een verwarming te plaatsen Gelieve overdag via mail te contacteren!

Uitvoering schrijnwerkerij in nieuwbouw

Ik wil graag een keldertrap laten maken en plaatsen. Deze heeft in totaal 15 treden (zie bijlage). Daarnaast zouden we ook een luifel willen plaatsen in de keuken rond de dampkap, en zou er een maatkast in de badkamer moeten gemaakt(kast met deksel waarin een buis is om de was naar beneden te laten vallen).