Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen van plafond in toilet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van plafond in toilet:

Plaatsen van inklapbare zoldertrap

Inklapbare zoldertrap plaatsen. Liefst in hout. Afmeting vloer tot plafond is 2.6m. Afmetingen incl. houtrand van 3-4cm is 0.83m x 1.37m. Momenteel nog geen trap, wel een trapgat.

Plaatsen van plafond in toilet

Plafond plaatsen in toiletruimte van 1.37m x 0.86m.

Inbouwkast plaatsen

Graag hadden wij onder een lopende trap een inbouwkast laten maken voorzien van voornamelijk leggers en deur(en) in het wit. Het is een klein werkje dus eigenlijk in een bestaande ruimte een kast voorzien van ongeveer 1m breed tot aan het standaard plafond met leggers.

Kleien renovatie woning

Ik wil binnendeuren die ik geschilderd heb laten terug plaatsen, de wanden van de WC afwerken met gyproc, plafond in de keuken schilderen. Losgekomen tegels in de badkamer vasthechten. Lint van de rolluiken vernieuwen. Radiators die geverfd werden terughangen en de verwarming terug aansluiten.

Plaatsen maatkast en binnendeuren

Ik ben op zoek naar iemand voor volgende zaken: - reeds op maat gemaakte kast plaatsen in onze inkom, is 1.30 m breed en tot aan plafond ( ongeveer 2.50m) - 3 schilderdeuren

Kastje maken op maat boven hangwc

Kastje boven behuizing van waterreservoir van hangtoilet tot aan plafond plaatsen.

Plaatsen van een uittrekbare houten of metalen zoldertrap

Ik zou graag een uittrekbare houten of metalen trap willen laten plaatsen van in de gang naar de zolder. Nu moet ik telkens een ladder nemen wil ik op de zolder geraken. De plafond hoogte bedraagt 2,42 m.

Plaatsen plafond overdekt terras

Ik wil graag een plafond laten plaatsen aan mijn overdekt terras. Ik had iemand die het plafond zou plaatsen met aquapanel omdat dit buiten is, maar die heeft het laten afweten. Ik zit volop in de renovatiewerken en heb dringend iemand nodig die het plafond zou kunnen plaatsen. Dit mag in aquapanel of iets dat kan voor buiten. Ik zit echt met mijn handen in mijn haar op het moment, want alles loopt nu achter. Hopelijk kunnen jullie mij helpen! Het terras is ongeveer 20m².