Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen raam in volle muur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen raam in volle muur:

Plaatsen van velux dakraam

Vervanging van een bestaand velux raam in hout door een nieuw andere materialen (geen hout!!!)op zolder Geluiddempend glas

Plaatsen raam in volle muur

In de achtergevel van onze keuken planden wij het plaatsen van een raam - het raam hebben wij voorradig en de toestemming tot plaatsen is in orde. Er is geen raamopening aanwezig dit zou nog moeten gedaan worden. De afmetingen van het raam is 1,20m op 80 cm.

Schuifraam met elektrisch rolluik plaatsen

Ik wil graag een vast raam in de living vervangen door schuifraam met een elektrische rolluik. Chauffagebuizen moeten een beetje verlegd worden. Opening aan te passen. Raam in PVC.

Glaspaneel vervangen en kattenluik plaatsen

Wij willen een kattenluik plaatsen en de enige mogelijke plek is in een paneel dubbel glas in een PVC-raam (zie foto). Voor ons zijn 2 opties mogelijk: a. Vervanging van het huidige glaspaneel door een nieuwe paneel dubbel glas met een frame voor het kattenluik; b. Vervanging van het huidige paneel door een weerbestendige houten of kunststofplaat. In beide gevallen wordt het huidige paneel opgeslagen om eventueel later terug te kunnen plaatsen. De maat van het paneel is ongeveer 50cm op 196cm. De uitsnijding voor het kattenluik zal een diameter hebben van 20 à 30cm. Uit te voeren werken: - Exacte opmeting - Bestellen of maken van het nieuwe paneel - Plaatsen nieuwe paneel - Plaatsen kattenluik. Uitvoeringsdatum: kattenluik zou ten laatste klaar moeten zijn rond 20 jan

Vliegenramen plaatsen

Onze dochter zou graag een vliegenraam op haar studentenkamer willen. De afmetingen van het raam zijn 75 cm breed op 185 cm hoog.

Tuinhuis monteren

Tuinhuis plaatsen op een betonnen onderlaag van 12 m². Er dient een raam voorzien te zijn, en liefst zo weinig mogelijk dingen die kunnen wegwaaien.

Mechanisme pvc raam herstellen + rolluiken plaatsen + vliegenraam maken

Rollluiken voor 4 ramen en een deur (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm, 62×133 cm, 83×245 cm) Vliegenramen voor 3 ramen (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm) Vliegenschuifdeur (83×245 cm) 1 PVC raam moet hersteld worden

Restaureren oude eiken voordeur

Ik woon in een zeer oud huis (18de eeuw), de voordeur is een dubbele eiken deur, ongeveer 3 meter hoog) waarvan de rechterkant opendraait. Boven de deur is een glaspartij waarvan verschillende glazen kapot zijn (enkel glas). De deur sleept en gaat niet volledig meer open, het openen van de tweede vleugel is een hele klus waarbij een ladder nodig is. Graag had ik volgende aanpassingen bekeken : herstelling ophanging deur, opening 2de vleugel aanpassen zodat dit gemakkelijker gaat en een veiliger slot plaatsen. Eventueel ook glaspartij herstellen of een tweede raam voorplaatsen ter isolatie. Ik wil graag de verschillende mogelijkheden bekijken.