Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen nieuwe trap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen nieuwe trap:

Zolderluik plaatsen in verbouwingsproject

Onze zolder is niet toegankelijk momenteel. Wij willen graag een zolderluik met uitschuifbare trap laten plaatsen om enerzijds de ruimte te gebruiken als berging en anderzijds om ons dak van binnenuit te isoleren. Gat hoeft niet groot te zijn: ongeveer 80 op 80 centimeter of 1 meter op 1 meter. De zoldervloer bestaat uit planchetten.

Plaatsen van een uittrekbare houten of metalen zoldertrap

Ik zou graag een uittrekbare houten of metalen trap willen laten plaatsen van in de gang naar de zolder. Nu moet ik telkens een ladder nemen wil ik op de zolder geraken. De plafond hoogte bedraagt 2,42 m.

Trap bekleden met tapijt

Trap bekleden met nieuw tapijt. Momenteel bekleed met iets zeer dun mogelijks kan hierover bekleed worden en anders oude bekleding verwijderen en nieuwe plaatsen. 14 of 15 tredes.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Ik wil graag een nieuwe houten trap (L-trap) laten plaatsen en zoldergat vergroten in beton (beton 10 en met potten geplaatst) nu: 60x80.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Houtentrap met 1 kwart draaislag laten plaatsen (links met leuning, rechts muur) van 1ste verdiep naar zolder. Nieuw gat maken door betonnen zoldervloer voor nieuwe trap, huidig gat van trektrap dichten.

Trap op maat maken

Leveren en plaatsen van trap op maat. Het trapgat is aanwezig en qua materiaal dacht ik aan River Wood.

Uitschuifbare zoldertrap vervangen door een nieuwe

Ik zoek iemand om mijn oude uitschuifbare zoldertrap te vervangen door een nieuw model. De opening bestaat dus al. Het gaat enkel om het verwijderen van de huidige, en plaatsen van de nieuwe zoldertrap. De nieuwe trap moet nog worden aangekocht.

Nieuwe voordeur plaatsen

Onze voordeur is aan vernieuwing toe. Deur is 2m03 hoog zonder omlijsting, maar er zit nog een venster van 31cm boven met een betongedeelte. De deur is 94cm breed. Type deur nog niet beslist, maar graag met veiligheidslot. Daarnaast een houten trap, 18 treden dat zou moeten onder handen worden genomen. Treden buigen lichtjes door en er is houtrot.