Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen trap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen trap:

Zwarte deur met glas op maat maken en plaatsen

Ik wil graag in ons nieuwbouw een deur aan de trap installeren. De deur moet in het zwart met glas zijn en tot aan het plafond komen.

Trapbekleding aanbrengen in hout

Wij zouden graag onze trap bekleden. Alsook een nieuwe leuning plaatsen. Houten trap opnieuw te bekleden. Trap van GlV naar 1 ste verdiep.

Zoldergat verplaatsen in beton + trap met kwartslag plaatsen

Wij hebben een half open bebouwing gekocht en willen graag een vaste trap naar de zolder. Er is reeds een valtrap naar de zolder. Het gat is te klein en het nieuwe gat moet op een andere plaats komen.

Trapgat naar zolder maken en vaste trap plaatsen

Trapgat slijpen naar zolderverdieping. Betonnen gewelven dienen vermoedelijk te worden opgevangen. Bedoeling om een vaste trap te plaatsen naar de zolder

Houten trap voor mezzanine plaatsen

Ik zou graag voor 2 mezzanines een trap laten plaatsen met ook een balustrade.

Plaatsen 2 grenen deuren + lijsten + trap naar zolder

Ik wil 2 grenen deuren laten plaatsen, breedte 83, met deurlijsten + een trap(ladder) naar zolderruimte. Materiaal en plaatsing.

Houten trap plaatsen

Houtskelet van onze nieuwbouwwoning heet een hoogte 2.60m, diepte 3.30m. Wij zouden in onze nieuwe woning (moet nog gebouwd worden) graag een trap laten plaatsen in hout. Het trap gat zal al aanwezig zijn. Trap is voor van de gelijkvloers naar de eerste verdieping, tussen vier muren.

Plaatsen trap

Ik wil een nieuwe trap. Oude trap is al volledig afgebroken. Het moet een rechtte houten trap worden met ongeveer 17 treden. De trap bevindt zich in de inkomhal en gaat naar tweede verdiep. Ongeveer 3 meter hoog en 70 cm breed. Rechts bevindt zich een muur en links zit de oude leuning nog. Ik denk dat er een trapgat aanwezig is.