Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen van trespa en houten glaslatten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van trespa en houten glaslatten:

Plaatsen van trespa en houten glaslatten

Wij willen 2 overkappingen van ons huis met zwarte trespa laten afwerken (inclusief houten regelwerk). De isolatie onder de overkappingen is reeds voorzien (zie foto's). Het betreft oppervlaktes van ca. 7 en 13 m². In beide overkappingen moeten 2 spots en 1 bewegingsdetector worden ingebouwd. Een mooie afwerking (ordening trespa-platen, inbouwen spots) is zeer belangrijk.

Carport maken met voorkeur Trespa afwerking

We willen een caport plaatsen langs ons huis voor 2 wagens in combinatie met een poort. Gevelbekleding mag ook aangeboden worden.

Afwerking van bijbouw

Uit te voeren werken: Bekleden van gevel met Trespa geschroefd. Plaatsen van isolatie PUR 6 cm dikte tegen betonnen balk (koude brug). Uittimmeren van constructie in lattenwerk met afstandsschroeven (Isoborgh finish concept) Plaatsen van insectengaas Plaatsen van Trespa geschroefd tegen lattenwerk en aangewerkt tegen ramen en deuren en muur. Foto's in bijlage.

Plaatsen trespa-panelen tegen binnengevel

Zoekt vakmannen die een binnengevel (3 wanden, zie foto's) wil afwerken met isolatie en met trespa-panelen. De isolatie en de trespa-panelen zijn reeds aangekocht. De vakman moet dus nog hout aanschaffen waarvan een skelet gemaakt kan worden waartussen de isolatie en waarop de trespa-panelen bevestigd kunnen worden. Indien mogelijk VOOR 26 juni.

Plaatsen van trespa en houten glaslatten

- plaatsen van 11,5 lopende meter x 0. 5 m TRESPA 8 mm bruin - vervangen van 12 lm houten glaslatten

Trespa plaatsen onder en achter dakgoot

Trespa plaatsen. Onder en achter dakgoot is er tijdens de bouw een houten plank geplaatst. Dit vergt iedere keer weer een onderhoudsbeurt aan verfwerken. Ik heb een schrijnwerker gecontacteerd die metingen is komen doen. Echter nog steeds geen offerte ontvangen.

Buitenschrijnwerkerij (trespa)

Wij hebben een project aan ons huis met Trespa volkern. Bedoeling is het plaatsen (verlengen) van een bestaande muur in het materiaal Trespa alsook het aanleggen van 2 bloembakken formaat 4 x 3 meter in zelfde materiaal. Werken uit te voeren aan een huis te Kapellen bij Antwerpen. (plan van tuin architect is aanwezig) Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen van trespa rond ramen

Graag plaatsen van trespa (mahonie) op eerste verdieping rond ramen. Ongeveer 15 vierkante meter. (graag exacte opmeting)