Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen tuinhuis Luca" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen tuinhuis Luca:

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een Tuinhuis Lounge 385 x 295 cm stalen dak met condensdoek laten plaatsen er dient ook nog een betonnen vloer geplaatst te worden.

Plaatsen van Tuinhuis Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd

Graag willen we het 'Tuinhuis Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd' laten plaatsen. Betonnen ondergrond wordt voorzien voor het plaatsen.

Plaatsen tuinhuis

Ik had graag het tuinhuis Cottage 295×760m laten plaatsen en een betonvloer.

Blokhut plaatsen

Wij willen graag het volgende tuinhuis plaatsen: Tuinhuis Cambridge 385 x 295 cm (referentie: 4009122). Het plateau waarop ons tuinhuis moet komen, ligt er reeds. De afmetingen hiervan zijn 425 x 305.

Blokhut plaatsen

Vakman voor het plaatsen van tuinhuis modern 505x385cm stalen dak geïsoleerd van makroshop

Blokhut plaatsen

Graag willen wij Blokhut Cambridge 505 x 295 cm laten plaatsen aangezien ons vorig tuinhuis zonet is weggewaaid, er is geen fundering voorzien want het vorig tuinhuis stond los op kiezel.

Tuinhuis op maat plaatsen

We wensen een tuinhuis op maat te plaatsen, dit breedte 5,5m bij diepte 2m. Deze zou ook dienen als afsluiting van onze tuin (6x12m) en er zou hierdoor aan beide zijden een deur moeten zijn, aangezien deze ook zou dienen als doorgang naar een kruiwagenpad die achter onze tuin loopt. Dit ook met een venstertje aan de kant van de tuin. Liefst met plat aflopend dak.

Makro blokhut plaatsen

Graag willen we onze blokhut type chill, grootste formaat laten plaatsen. Betonplaat, vloer, dakgoot en tuinhuis moet worden geïnstalleerd. blokhut via vakman