Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen van tuinhuis Luna" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van tuinhuis Luna:

Beton storten voor tuinhuis

Ik zou ook graag mijn tuin willen laten rechttrekken. Omdat het niet overeenkomt qua niveaus. Graag wil ik beton laten storten om tuinhuis op te plaatsen. Afmetingen betonplaat ongeveer: 8m op 3.5 m en 15 cm diep. Met bekisting en wapeningsnet. Na het betonstorten zou ik ook nog graag grasmatten laten leggen. De tuin is ongeveer 9x17m.

Fundering leggen en tuinhuis plaatsen

Ik had graag een Tuinhuis Keter Newton 759 met een oppervlakte van breedte 2.28m x diepte 2.87m (die ik bij makro zou kopen) door u willen laten plaatsen. Er dient een betonnen ondergrond gegoten te worden. Aparte vloer hoeft niet enkel chape gieten en tuinhuis in PVC plaatsen.

Tuinhuis Rimini plaatsen

Graag hadden wij ons tuinhuis Rimini 200 x260 van Makro laten plaatsen, inclusief dakgoten en vloer.

Plaatsen blokhut

Tuinhuis Cottage 2.95m x 3.85m plaatsen. Betonnen ondergrond reeds voorzien. Dakgoten plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis Cube 300 x 300 cm + extensie 300 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Inclusief vloer en dakgoten.

Plaatsen van tuinhuis Luna

Tuinhuis Luna komt van Makro en is 4x3m. Ondergrond is wel al voorzien

Tuinhuis Lisa 2 installeren + betonnen ondergrond voorzien

Vakman voor het plaatsen van een blokhut type Lisa 2 470x350cm. Er zou ook nog een betonnen ondergrond moeten worden voorzien. Betonplaat iets groter dan tuinhuis.

Tuinhuis Garage Modern plaatsen

Tuinhuis Garage Modern 5.35m x 3.25m plaatsen, graag met dakgoot. Voorzieningen zoals betonnen ondergrond e.d. zijn er reeds.