Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen uitklapbare zoldertrap OSB vloer plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen uitklapbare zoldertrap OSB vloer plaatsen:

Zoldertrap plaatsen

Houten uitklapbare zoldertrap plaatsen - er staat momenteel een trap die aan vervanging toe is. Zoldergat moet niet vergroot worden.

Plaatsen uitklapbare zoldertrap + OSB vloer plaatsen

Ruimte bovenop de trekkers van schuin dak willen we gebruiken als opbergruimte. Hiervoor moet een uitklapbare zoldertrap geplaatst worden. Ruimte tussen de trekkers is ong. 45cm dus hier zou een raveelconstructie nodig zijn om voldoende breedte voor zoldertrap te krijgen. Graag geïsoleerd type zoldertrap want opening is in een nog te plaatsen dampscherm. Bovenop de trekkers OSB vloer plaatsen. Totale opp. is 2.8m x 7.4m.

Nieuw zoldergat maken en trap plaatsen

Er is al een zoldergat met een uitklapbare trap deze moet toegemaakt worden dit moet vervangen worden door een nieuw zoldergat met een vaste trap

Vaste trap naar zolder plaatsen

We zouden graag de nu bestaande uitklapbare trap laten verwijderen en het gat laten dichtmaken. Op een andere plaats in een kamer zouden we dan een vaste trap laten steken. Hiervoor dient uiteraard een gat in het plafond / gewelf gemaakt te worden. Het gaat hier over een betonnen gewelf en de trap vertrekt vanop het gelijkvloers naar de zolder.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil mijn uitklapbare zoldertrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat moet hiervoor verplaatst worden. Graag willen wij hiervoor een vakman inschakelen.

Vaste houten trap plaatsen

Plaatsen van een vaste trap naar de zolder, momenteel enkel een uitklapbare trap. Opening aan te passen.

Trapgat maken en vaste trap plaatsen

Een houten trap maken van de eerste verdieping naar de zolder een vaste of een uitklapbare trap. Trapgat maken en vaste trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen

Houten trap plaatsen en opening maken

Ik heb een zolder met uitklapbare trap een valse trap dus, en ik zou graag een vaste trap willen plaatsen omdat ik de zolder wil verbouwen tot 2 slaapkamers. De valse trap moet dicht en in de plaats een vaste trap.