Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen van velux dakraam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van velux dakraam:

Plaatsen van velux dakraam

Vervanging van een bestaand velux raam in hout door een nieuw andere materialen (geen hout!!!)op zolder Geluiddempend glas

Nazicht velux vensters en rolluiken plaatsen

Wij hebben zonet een huis gekocht met 5 velux ramen en deze zouden moeten worden nagekeken en gordijnen/rolluiken op geplaatst worden.

Plaatsen van 3 grote dakramen

Bestaande langgevelhoeve beschikt over kleine plastieke 'dakraampjes'. Graag zouden wij 3 grote dakramen willen plaatsen, 2 slaapkamer en 1 voor de badkamer. Al dan niet velux.

Meerdere veluxen vervangen en hoogrendementsglas plaatsen

Wij willen 5 velux ramen vervangen. Het is te bespreken welke exact moeten vervangen worden. Enkele zijn oude modellen die men moet vervangen door nieuwe modellen. Bij andere moet men dan hoogrendementsglas steken of rolluiken bijplaatsen.

Velux plaatsen

Graag een velux geplaatst op een slaapkamer en een velux op de zolder

Velux rolluik plaatsen

Op de velux van onze babykamer zouden we graag een rolluik met zonnecel plaatsen. Dit gaat om model UK08. Indien dit van prijs meevalt willen we direct onze laatste velux ook laten doen (=SK06).

Velux rolluiken plaatsen

Wwij zijn op zoek naar iemand die twee velux rolluiken wil installeren op onze bestaande velux met type GPU UK08. Wij willen graag het model op zonnenenergie.

Velux muggengaas te plaatsen

Ik heb 5 velux ramen waarbij ik alle 5 een muggengaas zou willen laten voor plaatsen.Dit mag zo snel mogelijk aangezien het warme weer. De afmetingen zijn (ongeveer) 108cm x 104cm.