Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen vensterbanken mdf" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen vensterbanken mdf:

Overzetvensterbanken plaatsen over het hele huis

Overzetvensterbanken plaatsen. 11/12 vensterbanken Materiaal in overleg met de vakman.

Plaatsen vensterbanken mdf

Voor de leefruimte zou ik 2 nieuwe MDF vensterbanken willen laten plaatsen. Ongeveer 4m elk.

Afwerken ramen en deuren

Wegens het verbreken met de vorige aannemer die de ramen geplaatst heeft, zijn er nog enkele zaken die voltooid moeten worden. -ramen langs buiten afkitten -vensterbanken plaatsen -vliegraam plaatsen voor schuifraam -deurlijsten voor voordeur -nieuwe kelder deur plaatsen (beschadigd geraakt door werken buren)

Binnendeuren en maatwerk in woning

We zoeken een schrijnwerker die kwaliteitsvol werk aflevert voor het plaatsen van 8 binnendeuren (nog te bestellen/maken) volledig afgewerkt, 2 vensterbanken in massief hout, deur op maat voor technische ruimte en wegwerken van buizen en leidingen in hall en toilet.

Aanpassingen aan vensterbanken

- Verwijderen van binnenvenster - verwijderen van werktabletten - kogelwerend balie receptie - plaatsen spionspiegel folie - plaatsen van werktabletten (R0-L0-R1-L1) Plannen ter beschikking.

Plaatsen vensterbanken MDF en binnendeuren

Het plaatsen van vensterbanken in MDF (16 stuks, materiaal reeds voorzien) en 10 binnendeuren (10 stuks, zijn al plaatsklaar gemaakt door leverancier), afkasten van 2 hangtoiletten in MDF (materiaal reeds voorzien)

Deuren en vensterbanken te plaatsen

Plaatsen van 6 nieuwe deuren en houten /kunststof vensterbanken

Vensterbanken te plaatsen

Er moeten drie binnenvensterbanken geplaatst worden. Afmetingen :1 x 5. 5 meter en 2 x 2 meter. Materiaal: hout? Mdf hout?