Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen zoldertrap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen zoldertrap:

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Uitschuifbare zoldertrap met leuning plaatsen. Zolderluik is 60x83x14. Trap moet nog aangekocht worden.

Zoldertrap plaatsen

Om toegang te krijgen tot de zolder hebben we een luik zonder trap. Dit luik willen wij vervangen door een luik met uitschuifbare trap. De huidige luikmaat is 56 x 96 en 63 x 95 op een hoogte van 2,20 m. Pour accéder au grenier, nous avons une trappe sans escalier. Nous aimerions remplacer cette trappe par une trappe avec escalier escamotable. Les mesures de la trappe actuelle sont de 56 x 96 et de 63 x 95 sur une hauteur de 2m20.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen + maken van opening in zoldervloer

Wij willen graag een nieuwe uitschuifbare of opplooibare zoldertrap plaatsen. Er zou ook een nieuwe opening naar de zolder gemaakt moeten worden (houten roostering) en de roostering ter hoogte van de oude opening moet ook worden dicht gemaakt.

Plaatsen van een uittrekbare houten of metalen zoldertrap

Ik zou graag een uittrekbare houten of metalen trap willen laten plaatsen van in de gang naar de zolder. Nu moet ik telkens een ladder nemen wil ik op de zolder geraken. De plafond hoogte bedraagt 2,42 m.

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen. Opening voorzien.

Plaatsen uitschuifbare zoldertrap

Gat naar zolder groter maken indien nodig (geen standaard afmeting nu 50 cm op 60 cm) en uitschuifbare zoldertrap installeren.

Uitschuifbare zoldertrap vervangen door een nieuwe

Ik zoek iemand om mijn oude uitschuifbare zoldertrap te vervangen door een nieuw model. De opening bestaat dus al. Het gaat enkel om het verwijderen van de huidige, en plaatsen van de nieuwe zoldertrap. De nieuwe trap moet nog worden aangekocht.

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap naar zolder van 3m hoog en 60 cm breed. Nog geen idee uit welk materiaal die trap moet gemaakt worden. Indien mogelijk huidig gat van 2m² dichten en nieuw gat kappen, maar dat kan ik eventueel zelf doen.