Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsen zoldertrap" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen zoldertrap:

Opening maken in zoldervloer en trap plaatsen

Zoldertrap plaatsen en gat in vloer maken Ik wil een nieuw groter zoldertrap waar een trap naar toe moet gaan.

Plaatsen binnen- en buitentrappen

Nieuwbouw, wordt eerstdaags gestart. Twee binnentrappen, zoldertrap en buitentrap. Woning is een bel - etage. Binnen vermoedelijk hout, buitentrap metaal. Houten trappen : bleke kant.

Plaatsen zoldertrap

Ik heb de opening gemaakt naar de zolder en hier dient een trap geplaatst te worden. Deze komt boven de huidige trap die van gelijkvloers naar 1ste verdiep gaat. Er moet wel nog gepleisterd en gechapt worden. Ik vraag me af of de trap beter ervoor of erna geplaatst wordt.

Plaatsen zoldertrap

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar mijn zolder. Er is een trapgat aanwezig, maar deze moet dichtgemaakt worden. We wensen dus de trap op een andere plaats te installeren.

Vervangen van trap inclusief gat maken voor nieuwe trap

Vakman voor het verwijderen van een bestaande zoldertrap en het afsluiten van de opening van deze trap alsook het plaatsen van een nieuwe vaste trap naar de zolder toe inclusief het maken van de nieuwe opening in de vloerplaat van de zolder, dit met garantie dat de stabiliteit in orde is.

Zoldertrap plaatsen

Ik wens graag een uitschuifbare zoldertrap te laten plaatsen. Het gat daarvoor is voorzien, maar het kan zijn dat dit niet groot genoeg is.

Houten zoldertrap plaatsen

we willen onze vaste scherpe zoldertrap vervangen door een andere minder scherpe trap

Vaste zoldertrap plaatsen

Vlizo zoldertrap vervangen door een vaste trap met brede treden en leuning.