Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plaatsing schuifdeuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsing schuifdeuren:

Plaatsing schuifdeuren

Bestaande ramen verwijderen. Opening vergroten tot tegen de grond. 2 Schuiframen plaatsen. Steunbalk plaatsen.

Bouwen en plaatsen van kleerkast op maat

De bouw en plaatsing van een kleerkast op maat met schuifdeuren, +/- 2m breed.

Mdf schuifdeur voor vestiaire

Onze vestiaire bestaat momenteel uit een kledingroede met daarboven oude ingemaakte kastjes waarachter o. a. de elektriciteitsmeter zit. Dit alles willen we verbergen door 2 schuifwanden/deuren in overschilderbaar mdf op een railsysteem (waarschijnlijk plafondrail? ). De schuifdeuren hangen aan de ene kant tegen een vaste muur, aan de andere kant moet 'de muur' ongeveer 24 cm verlengd worden. Afmetingen van de totale te overspannen ruimte : 150 cm breed – 271 cm hoog. Inrichting van de ruimte met planken of roede eventueel nog te bespreken. Dank voor uw gedetailleerde prijs (materiaal + plaatsing 6%) Adresgegevens bij afspraak.

Schuifdeuren, lichtstraat en buitendeur

Het gaat aankoop en plaatsing van een lichtstraat in de achterbouw, de buiten zijdeur en over de schuiframen. De schuiframen zouden indien mogelijk tweekeer 2 schuivende delen hebben. Verder zou er in de hoek waar de schuivende delen samenkomen niets staan indien de schuiframen open staan.

Inbouwkasten

plaatsing inbouwkast met schuifdeuren onder schuin dak (+-4m) + plaatsing schuifdeuren aan bestaande ingebouwde kast (4m20) + eventueel andere projecten ter plaatse te bekijken

Kast op maat in werkhuis

Kast op maat: +- 3m hoog, 1,60 diep, 6,60 breed Langs 2 zijden te benaderen, elk deel respectievelijk 80 cm diep. Greeploos, geen schuifdeuren, zo vlak mogelijk. Met ingewerkte deur om van één kant van de kast naar de andere kant te gaan. In een deel van de onderkant zal een basic-keuken worden verwerkt, dus dieper dan 80 cm. Aan de achterkant worden technieken ingewerkt. + plaatsing

plaatsing van 2 glazen schuifdeuren ( ...

plaatsing van 2 glazen schuifdeuren ( gekocht bij Brico)

gezocht: een vakman voor blokkaderdeuren ...

gezocht: een vakman voor blokkaderdeuren en schuifdeuren. Plaatsing in Wommelgem