Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Plafond in gyproc bezetten schilderen en een vloer in linoleum plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plafond in gyproc bezetten schilderen en een vloer in linoleum plaatsen:

Gyproc plaatsen en muurbekleding plaatsen

we zouden onze woonkamer en gang willen opfrissen. De werken omvatten het plaatsen van een gyprocplafond en aanbrengen muurbekleding. Plafond woonkamer : 25 m²; opfrissing muurbekleding: materiaal te bespreken : 25 m². Hall met verdieping.

Plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen

Na waterschade: gyproc plafond steken in de plaats van de houten latten. Plafond van 25 m². Ook daarna schilderen van plafond.Ook nieuwe vloer in linoleum leggen en oude wegnemen.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Wij zouden graag onze zoldertrap verplaatsen. Er moet een volledige nieuwe opklaptrap of schuiftrap met leuning komen. Moet door een gyproc plafond en houten gebinte plaatsgemaakt worden voor trapopening. Oude gat moet dichtgemaakt worden. Afwerking aan onderkant is niet nodig aangezien alle plafonds vernieuwd moeten worden

Parketvloer en gyproc plafond herstellen

Ik heb een waterlek gehad en dien het plafon en vloer te hersetten Het gaat om een parketvloer en een gyproc vals plafond beide zo een 2 m² dat men moet herstellen.

Schrijnwerkerij - mdf - gyproc

Wij wensen een vals plafond (en zijwanden boven de keukenkasten) te laten steken en onze hal wat op te knappen met een gyproc of mdf-wand. Hierbij zijn 2 nieuwe schilderdeuren in te werken.

Nieuw zoldergat maken en trap installeren

Ik heb iemand nodig om gat voor zoldertrap te maken, afmetingen 60 cm op 120 cm. We hebben reeds een trap gekocht voor in dit gat maar deze moet nog worden geïnstalleerd. Plafond is uit gyproc op licht houten structur, boven oude plafond uit "ouderwets" gewapende gipsplaten die direct onder balken 7/18 genageld zijn. Dwarse balken zullen nodig zijn.

Zolderafwerking schrijnwerkerij

• De zolder is geïsoleerd, en veluxen gestoken. Er werd reeds 1 slaapkamer gemaakt. ¾ van de zolder moet nog afgewerkt worden met bekleding, inmaakkasten onder de schuine kant, osb vloer en elektriciteit (die klaar ligt). • Vast trap van 1e verdieping naar zolder. • De hal op de eerste verdieping dient eveneens afgewerkt te worden met gyproc, laminaat en plafond. (en dan voorzien van vaste trap naar zolder) • We hebben zelf een dressing gemaakt (IKEA), maar de laminaat moet nog gelegd worden + steken van verfdeur. • Gevelbekleding vooraan en zijmuur. ( in hout of geïsoleerde platen) • Terrasraam keuken (facultatief)

Plaatsen van een solatube

Installeren van een Solatube met doorsnede 35 cm. De solatube wordt in de achtergevel geplaatst doorheen de muur. De muur is gemaakt van baksteen met daarvoor een leien wand. De solatube bevindt zich net boven het plat dak van de keuken. De buis komt de badkamer (op de 1ste verdieping) binnen en bevindt zich net boven de badkamervloer. De buis maakt onmiddellijk een bocht van 90° naar beneden. Er is niet veel speelruimte want 45 cm verder bevindt zich het meubel van de lavabo. De buis gaat doorheen de houten vloer. Daarna gaat zij doorheen het verlaagd plafond (gyproc). Daar komt de buis uit in de living (op het gelijksvloer) waar het zonlicht wordt verspreid. In bijlage vindt u een schets.