Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen:

Mechanisme pvc raam herstellen + rolluiken plaatsen + vliegenraam maken

Rollluiken voor 4 ramen en een deur (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm, 62×133 cm, 83×245 cm) Vliegenramen voor 3 ramen (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm) Vliegenschuifdeur (83×245 cm) 1 PVC raam moet hersteld worden

Ramen plaatsen in nieuwbouw

Nieuwbouw : plaatsen van ramen in hout of PVC. Oprening van 4 ramen: 2 van 70*200 cm,1 van 60*220cm, 1 van 100*170cm

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Scharnieren pvc raamprofielen vervangen

In appartement op tweede verdieping zijn de scharnieren van 4 ramen doorgeroest. Dit moet men vervangen, ramen zijn in pvc.

Herfolieren van PVC ramen

Herstellen van kunststoframen. Folie komt los en brokkelt af op verschillende ramen.

Ramen plaatsen bij woningrenovatie

Voor een woningrenovatie (74 m² begane grond en 61 m² op de eerste verdieping) moet ik nieuwe ramen van PVC of Aluminium plaatsen. Ik heb nog niet besloten welk soort materiaal, dit hangt van de prijs af. de grootte van de ramen zijn: 1: Ramen van de keuken met de afmeting van: 270 cm hoog * 400 cm breed 2. Ramen van slaapkamer nummer 1 met de grootte van: 250 cm hoog * 290 cm breed 3. ramen van de woonkamer met de afmeting van: 185 cm hoog * 220 cm breed * 4. ramen van de slaapkamer nummer 2 met de grootte van: 150 cm hoog * 190 cm breed 5: en drie ramen voor badkamer en hal met de afmeting van: 30 cm hoog * 120 cm breed

Herstellen scharnieren van pvc ramen

Raam pvc badkamer klemt bij openen of sluiten. Dit is in verleden reeds gebeurd met raam op slaapkamer die na eerste paar keer haperen daarna niet meer open kon. Dit door de scharnieren die zijn gaan krom buigen. Het is voor vervangen van oude scharnieren naar nieuwe zoals te zien is op beide foto's. Dit is voor paar ramen in de slaapkamer waar vervanging nodig is om te voorkomen dat de ramen niet meer open kunnen.

Nieuwe ramen en deur in stacaravan steken

Ik wil 4 nieuwe ramen en deur in pvc van een stacaravan. Een tweede deur moet omgebouwd worden tot een raam dat open kan