Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen:

Houten ramen vervangen

Graag lat ik mijn twee oude houten ramen vervangen door nieuwe houten of pvc ramen. Grootte van beide ramen = +-/ 2 m hoog en 1m breed. Eén van de ramen heeft boog profiel bovenaan, beide ramen moeten kunnen opendraaien. Graag voor beide ramen hoogrendementsglas dat geluidswerend is gelaagd glas.

Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen

Op tweede verdieping uitbreken en wegvoeren bestaande ramen. Vervanging van een hefschuifraam 2980 x 2250 in de living en van een dubbel opendraaiend deel draai-kip raam in de slaapkamer. Nu ramen in houtwerk of pvc, kleur te respecteren. Glas nu enkel en moet dubbel glas worden.

Herstelling van folie op pvc ramen

Wij hebben nu een 15 tal jaren onze ramen met een houtstructuurfolie op. Deze beginnen nu echte te lossen en zijn dus dringend aan herstelling toe. +/-12 ramen

Veranda ramen vervangen en kozijnen

Voor mijn veranda zou ik graag mijn ramen laten vervangen in zonwerend materiaal. Kozijnen moeten hiervoor ook vervangen worden. Deze zijn nu hout en we zouden dit graag laten vervangen naar PVC.

Vernieuwen van ramen

6 ramen en 1 deur vervangen. Nu houtwerk naar PVC Dubbel glas

Vervangen van twee veluxramen

We willen graag 2 naast elkaar liggende veluxramen laten vervangen door nieuwe ramen. de huidige ramen hebben de code GGL308 3000. De ramen moeten een hoge isolatiewaarde hebben aangezien ze gericht zijn op het noord-oosten. De ramen zouden zeer onderhoudsarm moeten zijn dus PVC of overtrokken met PVC. De werken zouden op zeer korte termijn moeten kunnen uitgevoerd worden.

Vernieuwen ramen en deur

9 nieuwe ramen alsook de voordeur vervangen . Alles naar pvc veranderen. Nu in hout.

Herstellen raam op 2e verdiep

2 ramen vertonen vochtplekken op de zijmuren. Ramen in PVC.